A veniiiit si la mine, comandat sâmbătă la Flanco, ajuns astăzi cu Cargus și intr-o cutie tzeapana de carton, nimic de comentat.
FOR THE COLLECTION !!!
Printable View
A veniiiit si la mine, comandat sâmbătă la Flanco, ajuns astăzi cu Cargus și intr-o cutie tzeapana de carton, nimic de comentat.
FOR THE COLLECTION !!!
Emag,370 de lei cu taxa de livrare inclusa.
Spor celor care il joaca!
It's a must daca ai PlayStation 5.
:rulez:
Bucuros ca l-am prins la Altex, comandat luni, venit azi cu Cargus în condiții perfecte. ������
Asa trimit nesimtitii de la ALTEX coletele, de aia nu am mai cumparat de la ei de mult, credeam ca sunt mai atenti in ultima perioada, penibili
E careva prin depozitul Altex care e fain inrait XBOX ma gandesc si uraste Sony
Oribil ambalat in plic cu bule, dar si daca venea in extra cutie de carton, la cat a ploua zilele astea, probabil ajungea la fel.
Eu am avut 2 comenzi eMag, ambele au venit la easybox in cutie de carton si ambele aveau cutia rupta, aproape descompusa, de la apa - si era apa si in easybox in care baltea... bine ca era doar mancare de pisici.
Pre-order de la amazon.de. Ajuns ieri - free shipping. Superb CEul, contentul și jocurile. 2x steelbooks diferite. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...512f734543.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...b1aa5a6dcb.jpg
Sent from my KB2005 using Tapatalk
Amazon Prime days deals:
Cyberpunk 2077 Ultimate Edition - 35 eur
Soul Reaver 1 & 2 Remastered - 25 eur
Wuchang Fallen Feathers - 35 eur
Olx:
Hogwarts Legacy 60 lei
Days Gone 75 lei +50 lei update
Ieri seara am vazut un review pe Gamespot cu nota 9, n-am stat mult pe ganduri si l-am luat de pe store-ul PSN. Jocul in cauza se numeste ABSOLUM care este un rogue-like, beat-em-up absolut superb facut de Guard Crush si Dotemu (mai au pe teava Marvel Cosmic Invasion). Francezii au fost ocupati in ultimul timp au livrat cateva jocuri excelente anul asta =D>
Combat-ul este superb iar stagiile cumva aduc aminte de benzile desenate. O combinatie de Golden Axe si Dungeon & Dragons (Capcom) si infuzia de rogue-like aminteste de Hades.
http://www.youtube.com/watch?v=pFMsPX33CkM&t=777s
Absolum se lansează și în format fizic pe 17 octombrie. 160 de lei precomanda la jocurinoi.
Livrate saptamana trecuta pe timp de ploaie, recuperate abia azi de la prietenul meu. Clar ca nu am noroc... Controller-ul, desi a fost in cutie de carton simpla, tot a ajuns deteriorat (am vazut ca si al lui LucKos are cutia zgariata). Extraordinar de subtire si de prost cartonul folosit de Sony generatia asta. De consola nici nu mai zic, nesimtire maxima, awb lipit pe spate si zero ambalare, fix cum ma asteptam sa vina. :wall:
Deci consola retur direct, poate o baga la resigilate la pret mai mic, daca e cineva interesat. Ma gandesc daca sa fac alta comanda sau sa merg in Altex in magazin, ca poate am mai mult noroc. Controller-ul il luasem doar ca sa am si cutia separat si sa marit unul din ele, ca nu am ce face cu doua bucati, iar acum nici nu stiu ce sa fac, observ ca la emag mai este doar in showroom, poate tot la Altex sa incerc. Nu arunca vreunul din voi cutia? %%;;)
Apropo de cutii, stiu este putin cam tarziu (vreo 2 ani de fapt), dar nu vinde cineva cutia de la controller-ul Spider-Man 2? :D Ca si acolo am luat consola cand s-a lansat jocul si parca mi-ar fi placut sa il tin separat, in cutia lui.
Emag
Clair Obscur: Expedition 33 - 232 lei
Ghost of Yotei - 400 lei
Dupa ce am facut retur din cauza cutiei care era toata distrusa, am comandat iar si de data asta au trimis ok, de precizat ca tot in plic cu bule a fost impachetat controllerul.
Cumparate day one, dar au venit tarziu pozele:
- Ghost of Yotei Gold Limited Edition Controller
- Ghost of Yotei PS5
- Battlefield 6 Xbox Series X
Clair Obscur 152 lei (Trendyol)
FC 26 280 lei (OLX)