Se gaseste la toneta :D
Printable View
Se gaseste la toneta :D
The Saboteur...scuzati mica pata albastra..da nu mi-am dat seama ca l-am pus peste ledu de la numpad sau butonu de profile la tastatura :)
Pixelu albastru.. omg!
It's a fake! :)
Holydays games set <:-P Urmeaza sa ajunga si Borderlands 10x to MonkY & CG =D>
Attachment 43480
Am mai facut odata poza pe mouse pad...nu de alta da se gasesc expertii in photo skiop sa zica ca e fake...nu fac referire neaparat la khan,se mai trezesc expertii in photoshop pe yahoo,sper ca de data asta am facut fake-ul mai bine...m-am chinuit o ora sa para real jocu.De maine cine vrea poze fake cu jocuri ca sa posteze la ce ti-ai cumparat azi ..sa imi trimita mail.Aparent sunt un maestru....I'M A NINJA ...WACHAA
calm down dude ..
...defapt Khan făcea referire la altceva :) - nu credeam că mai există cineva-n Rom�nia care să nu știe de faza cu Băsescu și analiza clipului :p
Am si zis ca nu faceam referire la khan...a mai zis cineva pe yahoo ( user de pe forum ) ca domne..ce tastatura am ..cu leduri laser? si ca e bizar.Din pacate nu ma mai uit la tv de cativa ani buni...m-am saturat de prostia din tara asta :)
Unu dintre cele mai bune jocuri care l`am jucat vre`odata...pacat ca e scurt :-<L`am luat azi si am terminat story-ul tot azi :|
Jocuri noi in colectie maine AC2 si Brutal Legend ;;)
New phone, Iphone 3G 8gb.
scz Bodo, nu m-am putut abtine sa nu-l experimentez :D
ps. care aveti iphone dati-mi va rog add pe mess s-au pm cu id-u vostru, promit ca nu va plictisec mult
thx
ciypriyan: Te iertam, cu conditia sa promiti ca o sa-ti cumperi si o camera foto decenta. Era sa-mi crape monitorul cand am vizionat poza de mai sus... :evil:
sorry, am facut poza cu E50-u :D. promit ca in viitoru` apropiat sa imi cumpar o camera foto.
Un TV LCD LG de 94cm. Am asteptat multisor pana am reusit sa-l iau dar am reusit intr-un final. E FullHD, imi place ca are si un media player incorporat si pot vedea orice film doar cu TV-ul si merge foarte bine, deocamdata cel putin :D
Un iPhone 3G 8gb. Scuzati pozele dar atata se poate deocamdata :D
Si o placa de snowboard! Sa ne dam pe coclauri :D
Multumesc radu_ang pentru Borderlands! Iar Tomb Raider este luat de pe Amazon cu banii facuti pe mturk. :rulez:
...update Indie Games via XBL Marketplace :p (240:mspoints:)
クレッシェンドシンフォニー =D> (http://www.consolegames.ro/forum/176720-post1.html :p) e frățiorul mai mic al jocului Deathsmiles B-)
Xbox LIVE Marketplace | ?????????????
Let the fun begin:D