Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 8 of 8

Thread: Deathsmiles (デススマイルズ) Videos

1. #1 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

Deathsmiles (デススマイルズ) Videos

...

2. #2 SP

3. #3 SP
    Wooooo!

4. #4 SP
    Member amidacos's Avatar
    Ronan , vroiam sa te intreb , merita acest joc ? Ca nu prea am pe cine sa intreb , majoritatea cand vad asa ceva zic ca e o porcarie , dar stiu ca tu apreciezi aceste jocuri .

5. #5 SP
    Quote Originally Posted by amidacos View Post
    Ronan , vroiam sa te intreb , merita acest joc ? Ca nu prea am pe cine sa intreb , majoritatea cand vad asa ceva zic ca e o porcarie , dar stiu ca tu apreciezi aceste jocuri .
    YouTube - DEATHSMILES LIMITED EDITION UNBOXING (HD 1080p)
    Hello,

Da, merită din plin! Are toate elementele unui shmup (japanese maniac shooter) de succes.

Peste 5 zile apare versiunea PAL (Deathsmiles Deluxe Edition - 3 discuri) și pot spune că asta e cea vai avantajoasă versiune, din toate punctele de vedere - defapt e completă.

Ce conține? (�n plus față de celelalte versiuni)

• An expanded version of the game with new features included on the disc
    • New playable character Sakura
    • New stage Ice Palace
    • More challenging scoring system
    • New difficulty setting, level 999
    • Play with a friend via Xbox LIVE, where the player can also measure up their success by submitting their scores to the online ranking service
    Prețul e...super mic! �17.84 ~ 90 de lei (eu chiar m-am speriat, av�nd �n vedere că celelalte costă mult mai mult).
    (eu am din day 1 pre-order pe shopto - dar poți cumpăra la fel de bine și de pe zavvi).

�n rest ce să mai zic? Vezi clipurile de mai sus că spun totul despre joc -o arnonie totală

*p.s.

Vezi că cei de la CAVE au mai scos c�teva jocuri shmups REGION FREE. Dacă te interesează info. lasă reply

*p.s. 2

6. #6 SP
    Member amidacos's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Hello,

Da, merită din plin! Are toate elementele unui shmup (japanese maniac shooter) de succes.

Peste 5 zile apare versiunea PAL (Deathsmiles Deluxe Edition - 3 discuri) și pot spune că asta e cea vai avantajoasă versiune, din toate punctele de vedere - defapt e completă.

Ce conține? (�n plus față de celelalte versiuni)

Prețul e...super mic! �17.84 ~ 90 de lei (eu chiar m-am speriat, av�nd �n vedere că celelalte costă mult mai mult).
    (eu am din day 1 pre-order pe shopto - dar poți cumpăra la fel de bine și de pe zavvi).

�n rest ce să mai zic? Vezi clipurile de mai sus că spun totul despre joc -o arnonie totală

*p.s.

Vezi că cei de la CAVE au mai scos c�teva jocuri shmups REGION FREE. Dacă te interesează info. lasă reply

*p.s. 2
    Da , păi mă uitam pe shopto şi am văzut . Am aflat şi eu de cur�nd de acest gen şi �mi place foarte mult , deşi nu sunt prea bun . Dar sper că mă adaptez . Eu am jucat doar pe PC Touhou şi mi-a plăcut şi �mi iau şi ăsta pe X360 . Ce jocuri RF mai sunt de la cave ?

7. #7 SP
    Senior Member Nash's Avatar
    [url]

8. #8 SP
    Quote Originally Posted by amidacos View Post
    Ce jocuri RF mai sunt de la cave ?
    Scuze că răspund așa t�rziu, lol. N-am văzut reply-ul :(

Astea-s (toate - nu doar de la cave):
    • Mushihimesama ****ri Ver 1.5 (retail)
    • Espgaluda II Black Label (retail)
    • Muchi Muchi Pork (retail)
    • Guwange (xbla)
    • Ikaruga (xbla)
    • Triggerheart Exelica (xbla)
    • 1942: Joint Strike (xbla)
    • Shoot 1UP (indie)
    • クレッシェンドシンフォニー (indie) - ăsta e clonă finelă Deathsmiles :)

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.