Se refera la zona jocului...pt. ca si copertile difera in functie de zone.
Printable View
Am zis sa mai schimb fundalul, nu sa pun jocul pe masa, sau pe covor, gresie sau etc.... ganterele sunt ceva care ma reprezinta, ma mentin in forma..... deaia am ales, dar vad ca majoritatea sunt ironici..... si gata pun punct discutiei si la dat explicatii.[-(
Intr-un final am intrat in posesia lor <:-P si maine :kick:
Back in black
I hit the sack
I've been too long
I'm glad to be back :rulez:
Un cablu RGB pt Snes si 2 jocuri de colectie (cel putin pt mine) thanks to ebay :)
Stiu ca n-am mai postat demult (din cauza lenii excesive) - ce mi-am cumparat eu ... zilele trecute :D
Cam old school, dar sper sa va placa.
OMG dupa ce ca ai luat Goof Troop l-ai mai prins si la cutie. Si sunt sigur ca si pretul e bun.
Sa-l joci cu placere e unul din jocurile care mi-a marcat copilaria si e in topul meu All-Time :)
sa nu razi ... de pe youtube -> http://www.youtube.com/watch?v=pOORGAWHzII
Jocurile tineretii... Super Mario World, Super Ghouls'n Ghost, Goof Troop, Battlemaniacs (unul din cele mai grele jocuri in 2)... Ce timpuri... Si cat de multi nu le-au jucat si isi dau acum cu parerea ca jocul ale e cumva, ca jocul ala e altfel. RESPECT pentru tine si pentru cei care mai aveti puterea sa adunati aceste jocuri de baza. =D>
Colectia mea de console are de zi un nou membru: Wii :) . Am mai luat separat un wiimote si un joc de PS1.
nu pot spune decat >:D<
Hmmm ... So apocalyptic :kitty:!!!
BoDoPSX cat a costat??
cheap am prins oferta cu 29.99+0.99 lire :D
Mie nu mi-a ajuns inca. Dar n-am apucat sa regret. Azi noapte am desigilat Left 4 Dead si nu pot sa-l las din mana :))
Hell yeah...