:gun:
Printable View
:gun:
Abia sosita, de la Gameshop. Stiu care-i calitatea fotografiei dar sunt la birou, n-am avut altceva :)
Pai, sa stii ca fac, neaoş-neaoş: fara colorimetru, fara pixel counting pentru imbunatatirile chipset-ului video pentru render-encoding/ upscaling-downscaling, fara termometru cu infrarosu...Stai doar sa gasesc un moment liber, dar pana intr-o saptamana ti-l trimit spre aprobare :)
Azi am avut o recolta bogata B-)
L-am avut mai demult, l-am dat, nu am putut fara, this is real love lol
Just WoW B-)
Txs Greyhound :)
in sfarsit a ajuns
Au inceput sa se adune din ce in ce mai multe si nimeni nu face un review... daca va este lene imi puteti trimite mie una si fac eu review:evil:
la mine e primul xbox... nu sunt bun pentru review pentru ca nu stiu diferentele fata de una fat.
ca utilizator de ps3 nu am putut constata decat minusurile:
- nu are bluray player :D
- controler cu baterii nu cu acumulator built in
- suporta blutooth? casca pe care o dau ei in pachet e de tot rasul cu cablul ei de 1m.
nu m-am apucat de jocuri, spre sa imi schimb parerea cu exclusivitatile xbox :D
:zombieleft::zombieleft: :psx:
Update
Motto ul Microsoft ar trebui sa fie "poti sa ti iei", if you know what i mean.
exact la asta ma gandeam si eu :)) . de ce e toata lumea cu "poti sa iti iei " ? Eu nu a trebuit sa imi iau nimic pentru ca am avut pe langa casa :D (router wireless il am de la clicknet , casca cu blue-tooth de la telefonu lu taicamio , acumulatorii de la manete erau inclusi :D ) . Asa foarte multe console pot si imbunatatite daca "poti sa iti iei diferite accesorii" :D . Nu vreau sa supar pe nimeni , da asta e parerea mea despre consolele ce au lucruri incorporate si consolele la care trebuie sa le cumperi anumite lucruri :D.
But anyway , angelcrying , sir Andrew , Alan Poe si toti ceilalti useri care si-au cumparat noul xbox , va urez butonare placuta si sa o stapanesti sanatos ;) (si nu numa ;)) )