goodies ipodu nu e de azi e de vreo sapt :D :cheerjump: :cheerjump: nu ma mai pot dezlipi de bfbc2 da trebe sa ma duc sa inv la istorie ca maine dau test :(( a si ii multumesc lui webpredator pt joc:D
Printable View
goodies ipodu nu e de azi e de vreo sapt :D :cheerjump: :cheerjump: nu ma mai pot dezlipi de bfbc2 da trebe sa ma duc sa inv la istorie ca maine dau test :(( a si ii multumesc lui webpredator pt joc:D
Alege testul si pe urma poti juca linistit Bc2 si te alegi cu o nota buna.
Pe ce s-au dus 500 de ron, nu mai iau atatea rare de o data in viata mea, si cand ma gandesc ca mai am 2 carti de 50$ pe drum...., da de este deck de nationala.....:D
Cu banii aia puteai sa-ti iei Heavy Rain, BF:BC2 si GOW3 :|
Sau un PSP ;)
Sau puteai ajuta la gasirea leacului pentru cancer...
Vedeti unde bat? Pasiunea omului, treaba lui. Cum ar fi ca dupa ce posteaza fiecare ce-si cumpara sa vina fiecare cu cate 2-3 idei despre ce putea sa-si cumpere de fapt cu banii respectivi.
Mega tari cartile alea. :) O perioada jucam cu ele trase la imprimianta. lol , cel putin pana am gasit de unde sa le cumpar. Dar a trecut muuuult timp de atunci. Anyways, good to have TCG players around here.
Thanks Web !
With Love From Paris...:rulez:
Tocmai am intrat in razboi lol .....mersi mult Web
PS: jocul este zona 3....pt. zona 1 trebuia sa mai astept cateva zile....asa ca l-am cumparat pe acesta.....intrebarea mea este....eu avand un cont US (zona 1)...o sa joc pe servere din asia??....jocul fiind zona 3 ...sau sunt la comun serverele bc2?
"Old school" .... si sincer am facut rost de ele destul de greu, dar am vrut neaparat sa le am in colectie. :naughty:
offtopic: de ce ziceti "thanks web"?
sunt cumparate de la webpredator ;)
Eu am MAG ver Asia( zona 3) si serverele sunt comune, nu sunt servere dedicate, din cate stiu si la BFBC2 e tot asa. Cu codul VIP cred ca o sa ai o problema si o sa ai nevoie de un cont pe ASIA sau HK sa-l activezi si sa-l joci dar nu pot spune ca e cu siguranta asa.
offtopic: de ce ziceti "thanks web"? Pt. ca Jocul a fost achizitionat prin WEBPREDATOR, user f serios si care iti rezolva cam toate nevoile ce sunt generate de pofta ta de joc. Il gasesti la sectiunea BAZAR/CONSOLE.
Mersi inca odata Alex !
Puzderie de jocuri PS3 ... :D
cu contul VIP nu am avut probleme....l-am introdus si mi-a aparut si arma m1a1 si armura marita la tanc..mai erau ceva chestii...dar am doar 5 harti in tot jocul.....2 care au fost activate cu contul vip...(laguna alta si nelson bay)....si inca 3 (africa harbour / port valdez si inca una)...5 in total....nu trebuiau sa fie mai multe?...colac peste pupaza...acum nu imi mai merge multiplayerul....am jucat vreo ora...dupaia m-a deconectat si acum imi apare mesajul cu failed to connect to ea online....intre timp ma delectez cu campania singleplayer
acum e nebunie cu BC2 si Heavy Rain:))dar cand o sa apara GOW3
nu are treaba cu consolele DAR sunt in extazzzz:evil:
bara fata bmw M tech 2 :D