Just in:
The Witcher 3 Wild Hunt Collectors Edition Prima Game Guide + Witcher Grimoire Compendium (bookdepository.com)
Kotobukiya Bishoujo Huntress Statue (archonia.com)
Printable View
Just in:
The Witcher 3 Wild Hunt Collectors Edition Prima Game Guide + Witcher Grimoire Compendium (bookdepository.com)
Kotobukiya Bishoujo Huntress Statue (archonia.com)
Forza Horizon 2 - Xbox One: cumparat de la MediaGalaxy 119 RON
Xone de la Emag, 1299lei. Din pacate mai am de asteptat cca 3 sapt pana sa ma folosesc de el. Imi cer scuze pentru poza, asa stiu ai mei sa faca
De ce trebuie sa aștepți 3 săptămâni?
Sunt in UK, consola e in RO. Abia in 3 saptamani ajung in tara.
Ilie,ma batea gandul zilele astea sa strang pt One,poate in 2-3 luni,cine stie,o iau de la tine:evil:
Media Galaxy (Orhideea) did it again :evil:
Eu tot speram sa mai intarzie, ca inca n-am terminat The Witcher, dar se pare ca marti il primesc si eu. Spor la joaca si sa ne lasi si noua niste impresii pe topicul jocului.
Jocuri pentru cateva luni bune :D
De la Orhideea, luat sambata. In sfarsit un joc care si arata bine, si se misca bine, dupa experienta Witcher :)
ratman?
=))=))=))
Salutare, cei de la Sony PSN mi-ai facut o reducere la codurile £35.00 PlayStation Network Cards
pretul este de £31.10 plata prin PayPal sau card iar codul este livrat instant.
£35 UK PlayStation Network Card (PS Vita/PS3/PS4) - AllRoMedia.com - Your Gaming Source
nu exista pret mai bun, nici macar la cdkeys.com
Nu am multe pe stoc dar merita sa arunci un ochi daca ai nevoie de unul rapid, o sa anunt daca prind oferte si la alte coduri
Bafta
The Witcher 3 Wild Hunt Novigrad Steelbook Edition PS4 - pacat ca cei care vand astfel de editii nu pricep ca NU se ambaleaza steelbook-uri in plicuri cu bule...daca adaugam si transportul international prin posta normala rezultatul se poate observa din poze :wall:
Statueta Bishoujo Black Cat Marvel Kotobukiya (macar asta a ajuns impecabila)#:-S
Ambele de pe ebay.co.uk
Batman: Arkham Knight livrat de Altex la timp. Bravo Altex :)
Attachment 252111
Inca un PS4 in colectie :)
1999lei (precomanda la pret vechi) prin Altex.
Attachment 252112
+ editia digitala de la Amazon gratis (cu problema intarzierii LE-ului)
My body is ready
Attachment 252119
12 lire. Frumusel jocul😊Attachment 252122
Am primit si eu consola Batman AK limited edition azi, 1999 ron Mediagalaxy :D Cea veche merge la vanzare.
Si din targul de vechituri:
- Pistol Dreamcast cu VMU, 25 lei. Acum am cu ce sa joc House of the Dead :)
- Glass Rose, un joc destul de rar si scump, unul din cele ce imi lipseau- 3 lei.
- Controller Pack N64, 6 lei
- Daca ma poate ajuta cineva, cred ca prostia aia roz e un Master Gear Converter pe care l-am primit bonus. Anyone?
LE: nu e Master Gear Converter, dar nici nu stiu ce naiba e. Putin ajutor....