WoW, chiar vroiam sa imi iau si eu ! Pun si eu aceeasi intrebare ca si Laurentiu :evil: !
Printable View
Left 4 Dead 2 la 7.65 euro pe Steam :D
400 ron->Domo(garantie 6 luni)va garantez ca merita si ultimul leu,cele mai bune casti pe care le-am avut:rulez:
P.S. Depinde la ce volum si distanta sunt folosite,castile tin chiar si 100 de ore dar conteaza ce acumulatori au in ele si cei doi factori amintiti mai in urma:distanta si volumul!
Noul meu tv Samsung 40b651 ( cumparat de aproape 3 saptamani), de care sunt ff multumit.
Ipod touch 8gb, cumparat astazi pt prietena :), banii ii aveam stransi pt un ps 3, dar nu am mai scapat de ea:D
imi cer scuze pt calitatea pozelor,sunt facute cu telefonul.
Se pare ca s-a terminat oferta .... daca cumparai un controller ps3 aveai la agelere urmatoarele 3 jocuri : Gran Turismo 5: Prologue, Ridge Race 7 PS3 si Uncharted: Drake's Fortune parca... oferta a fost valabila in toate centrele Media Galaxy, inclusiv pe site`ul lor. Au avut pret bun si la Eye pet + camera web ps3, dar si la asta s-a terminat oferta.
Cele mai recente achizitii. RDR guide de la zavvi, UFC si SSF4 guide de pe e-Bay si WET de pe ShopTo. Bonus: Metallica de la Jurnalul National :rulez:
Max Payne Bundle - 3.74 euro :rulez:
nu mi-am mai luat ceva de o carut ade timp:)).era si timpul:D
thx consolegames
iPhone 3GS 32GB Alb... :D + Boxe (era sa uit)
X-mini si o luna de XBOX LIVE. Dracia aia de difuzor/mini-boxa nici nu stiu cum sa o numesc.. it's some crazy sh!@#:circles:
Imi place ca pe cutie are un sticker pe care scrie "WARNING UNBELIEVABLY LOUD" si ma gandeam, ma cat de tare sa se auda, m-am convins intre timp :D.
Acum cu siguranta faci furori prin tramvaie si trolee. :D
Caterinca caterinca da in Italia era plin de bizoni care faceau fix asa (si nu, nu erau romani)
By Gamers for Gamers .