am facut poza cu webcam....
srry
Printable View
Daca pui si o foaie pe care scrie nickul tau de pe forum te credem.
Sa scrie Reloaded daca se poate.
XBOX 360 CORE COOLER V2 BLUE ,a fost cred ca un moft de le-am cumparat,sunt curios cat mai scade temperatura in xbox.
Update colectie!
Preturi BOMBA la jocurile de PC, editii de colectie, la Media Galaxy. Warhammer Online Age Of Reckoning - 29.9 RON si Spore Galactic Edition 29.9 RON. Tot sa mai avem parte de oferte de genul asta!
Mega tare - n-am avut timp sa ma dc si eu - dar cred ca nu mai prind :( .. la dracu am lucrat azi :(
Sunt de mult ofertele astea darki:D
Asta ca sa iti dai seama de cand n-am mai fost eu la vanatoare de oferte :D
Pai cam ai, pentru ca altfel esti suspectat de piraterie. Lucru pentru care s-ar putea sa iei ban. Acum intelegi ca ai nevoie sa te creada cineva?
E foarte simplu, scrii pe o foaie nickul tau, o pui langa joc si clic o poza.
Ok, hai sa-ti desenez. Esti suspectat ca te joci un joc pirat, cu cateva zile inainte sa apara in magazine oficial. Ai postat o poza extrem de dubioasa si refuzi sa faci dovada simpla. De aici rezulta ca intr-adevar ai jocul piratat. Tot ce trebuie sa faci este sa pui inca o poza in care sa se vada scris nickul tau, altfel te paste un ban. (Oricum ar trebui sa-l primesti pentru ce ati facut pe threadurile de modern warfare)
O sa vezi ca daca demonstrezi ca nu esti pirat, o sa-si schime lumea parerea.
Nu cred ca il joaca de pe trackere, deoarece nu ar putea sta si pe PSN, stick-ul magic necesitand un fw mai vechi..:)
Si uite cum o puta obraznica de 13 ani este bagata in seama de o duzina de oameni in toata firea, inclusiv subsemnatu'. :))
Bioshock @ PS3 :gun: