Am renuntat la N64 meu classic la cutie in favoarea acestui N64 Midnight Blue, ma saturasem de primu model:P + Crazy Kong game&watch
Printable View
Am renuntat la N64 meu classic la cutie in favoarea acestui N64 Midnight Blue, ma saturasem de primu model:P + Crazy Kong game&watch
Thx GameShop.ro ( DJ Hero: Turntable Kit, Assassin's Creed Brotherhood: Auditore Edition + StarCraft 2: Collector's Edition )
& albu10 ( Gran Turismo 5 )
Ultimele achizitii.........:D
Attachment 131943Attachment 131942Attachment 131944Attachment 131945Attachment 131946
Multumesc lui Webpredator!
Nintendo 3DS Aqua Blue version + Super Street Fighter IV 3D Edition - only 259 Eur. :D
De departe cea mai tare consola portabila. Efectul 3D din jocuri, poze (si in curand sper si filme) este absolut uimitor! Recomand tuturor! :x
Ultimele achizitii:evil:
Thx ebay , Robert Dinu & tibi96
Attachment 133027Attachment 133026Wheel stand pro deluxe, Move charging dock, Fallout New Vegas
Zavvi.com (venit in 7 zile) :D
Thnx GameShop......
Update! LeveL Collection :)
GTA 3 GFWM @ 300 MSP si Dawn of War 2 din Real cu 20 RON.
Attachment 133055Attachment 133056
Achizitionate proaspat (de pe piata SH, posibil printe ultimele avand in vedere intiativa Pass PSN :-S). Multumesc Dark Wadder
Exact intrebarea asta am postat-o si eu aici http://www.consolegames.ro/forum/f59...nd/index4.html
Sincer, mie mi se pare destul de neclar...
De cand imi doream un Wiiiiiiiii:x.......si primele jocuri pentru el:Metroid Other M,Conduit 2
thx Bodo:rulez:
Unul dintre motive pentru care mi-am luat consola.
Ceva ce nu trebuie ratat daca ai un PS3.
Luat din carrefour acum ~ o ora.
Acum la vanatoare de jocuri.
Attachment 133133Attachment 133134Attachment 133135
Luat in urma unui schimb cu Dark Wadder.
Thnk's rage