Chiar daca l-am terminat pe PS3, nu aveam cum sa-l ratez pe PS4. Bine macar ca nu am jucat Left Behind :D
Printable View
Chiar daca l-am terminat pe PS3, nu aveam cum sa-l ratez pe PS4. Bine macar ca nu am jucat Left Behind :D
Eu chiar nu inteleg de ce dati atat de mult pe jocurile din UK. 39.99 Lire = 68.41 USD, asta in timp ce jocul costa 49.99$ pe US.
Ceva jocuri noi pentru SMS obtinute in urma unui schimb:
Eu am cumparat pachetul acela promotional in care, pe langa PS4 + Watch Dogs, am primit PS Plus 1 an si un card de 35 lire, la care i-am mai pus eu inca unul de 5 lire. Cred ca o sa-mi fac si eu un cont de US, intr-adevar preturile sunt mult mai bune. Contentul cumparat de pe US se poate juca pe contul de UK ?
Se poate, dar daca vrei dlc-uri, trebuie sa le iei tot pe US. In rest poti juca linistit pe orice cont, ai si trofeele valabile, si multiplayer.
E region free deci da :)
Edge (£6)
De la un Carrefour din Belgia.
Ceva ce o sa ma tina ocupat foarte mult timp :evil:
Child of Light Delux Edition - 30 lei
F1 2010 - 2011, ambele 55 lei da pa Amazon.
Sebastian Vettle, i'm right behind you :evil:
max payne, carnby - ebay
casti turtle beach, tricou the last of us - mediamarkt
Preturile din US sunt muuuult mai ok decat in UK...am economisit 28$ la un joc day one :|
Carrefour Constanta, s-a mutat discutia in " Ghidul...".
Stand by for TITANFALL
thegamecollection.net
carrefour constanta parca
150ron sigilat de la userul ALVio
Din lipsa de timp n-am mai postat de multisor pe aici :
- Nintendo 3DS negru "din cosmos" de la ilie11 ( 400 de marafeti ) ce am accesorizat-o ulterior cu o husa Hori , stylus Samsung si Mario Kart 7 Crystal Armor ,
- Dark Souls 2 Warrior Knight Figurine
100 de lei de pe OLX ;;). Blanaaa !!!