@estabason 11,9 lei ???
25 lei de la dyvaio.
Printable View
@estabason 11,9 lei ???
25 lei de la dyvaio.
Am schimbat xbox one varianta simpla cu asta ...ALTEX ( media galaxy mall vitan )
Saptamana curenta:
*later edit - am postat copy/paste - o poza avea 4+ MB n-am stat sa le mai bibilesc
- flea market
consola 3ds - 470 (cu tot cu incarcator) *am corectat pretul
kill switch - 10
9 jocuri - 230
ebay:
GBA cu mod de AGS-101 - 350
dracula's curse - 80-90
harmony - 80-90
PC engine - 500
M-ai omorat cu IMG-urile Darkie. Si baga si tu niste preturi si surse... nu fi secretos :)
Crysis 3, daca exista jucatori va astept la joc :)
Book of Spells, Killzone Trilogy, Star Trek - bine cunoscutele oferte :D,
iar restul jocurilor si accesoriile provin din schimburi, cumparari de la diversi useri CG sau amici din Iasi
- Controller ps3, stare foarte buna.
- Cateva jocuri deasemenea stare foarte buna.
Watch Dogs pentru PS4 versiunea digitala de pe store US, in ciuda criticilor eu cred ca va fi ceva foarte bun nu doar bun. Asa ca paziti-va telefoanele :evil:
Quake - eBay
Yoshi's Story + NBA Hangtime - MCM Comic Con, preturi destul de acceptabile pt un event ca acesta. Yoshi's story nu e in cea mai buna conditie totusi
Hacking is our weapon.
Atunci cand postati poze cu jocul/jocurile cumparate, scrieti va rog si de unde ati cumparat. Daca se poate pune si un link si un pret ar fi super! In felul acesta se elimina si posturile de genul "Wow! De unde l-ai cumparat?" si "Nice! Cat ai dat pe el?" si ii ajuta si pe ceilalti consolisti, mai ales daca l-ati cumparat la oferta.
De la Dreamland Belgia 89,95 euro.
Precomanda de la Altex :)
L-am luat si eu , 269.90ron Altex (ciudat ca nu le au expuse la raft..ti-l aduce din "spate")
nu e ciudat, pt ca la ora 18:00 au evenimentul de lansare oficiala, si pana nu se consuma event-ul nu le scot la raft :)
Urmeaza si la mine astazi sa-l iau
Back on topic, please guys (o sa fac curatenie imediat)... Asa este, sorry dar nu pot obliga pe nimeni sa posteze sursa si pretul. Insa voi reaminti asta din cand in cand, pentru ca sunt sigur ca unii nu posteaza mai multe informatii din graba... si e pacat pentru ca ajuta mult. Acum probabil or sa apara sute de posturi cu Watch Dogs... presupun ca nu are niciun farmec sa vedem aceeasi imagine... macar aflam si noi de unde cumparati mai multi, unde e pretul mai bun... Anyway, it's all upto you!
P.S. Plus ca e al naibii de fun sa vezi sursele... Dreamland Belgia de exp. suna... a gamer heaven! :evil:
Watch Dogs a fost preorder la Altex 190RON si ps+ tot Altex 90RON
De la văru' 200 lei
Watch Dogs - 150 lei de pe OLEICS
Wash Dawgs.