Cum e asta.
Eu numai asta fac :P
Nimeni nu a precizat ca poti vedea filme online pe 360 cu ajutorul lui Sky !!! :P
din punctul asta de vedere, eu sunt multumit de PS3. Ma joc online cu prietenii si mai fac si chat prin head-set-uri.
daca vreau sa ascult muzica atunci dau drumul la PS3.
daca vreau sa ma uit la un film atunci hop cu hdd-ul extern in PS3 si ma uit la colectia de filme(din pacate pt asta am nevoie de pc pt ca sa convertesc mkv-urile in avchd-uri sa ruleze pe ps3 si sa incapa pe fat 32.) Eu am numai laptop-uri in casa, desktop-ul il foloseam la jocuri inainte de PS3, dar acum am renuntat la el. Sta in dulap cuminte. imi e mult mai util un laptop in punct de vedere al mobilitatii. pacat ca nu e la fel de performant.
Ma dezamageste ps3-ul la suportul pt *.mkv si pt unele dvd-uri. Merg doar cele originale sa zic asa.
sa nu ma intelegeti gresit. dar daca imi scriu un dvd cu trailere nu ruleaza . :) unele merg ... la browsing nu il folosesc ca e un calvar fara tastatura. e mai bun laptop-ul.
Un soft bun pentru media server iti rezolva 99% din orice problema de format video si te scuteste si de ore intregi de stat la convertit PS3 Media Server
Am o intrebare pt cei care folosesc PS3 media server- nu se pierde din calitate cand se face remux-ul on the fly? Personal, am folosit ps3ms dar nu am legatura wired si nu stiu daca din cauza ca e wirelless conexiunea sau pt ca foloseam ca server un laptop cu intel gma 965 imi mergea sacadat un film 1080p pe care nu il pot urmari pe acel laptop fara sacadari. Si am renuntat la solutia asta. Nici nu am vrut sa tin un laptop wired la router doar pt asta. sunt satul de cabluri. Dureaza mai mult dar cat stau eu la servici , laptop-ul prelucreaza filmele acasa. Filmele 720p se vad pe laptop fluent. Am reusit sa vad 720p cu unele ajustari chiar si pe un eeepc 901(atom 1,68ghz, 1gb ram, ssd 12gb, intel gma 945, win xp.).
De la 720p in sus nu rezolvi cu media server fara cablare. In rest, am urmarit mkv-uri de 720p prin media server si nu parea sa scada calitatea video fata de rulatul de pe un stick bagat in PS3 sau copiat direct pe hardul PS3-ului.
Ce-aveti toti cu omul? Totusi topic-ul threadului este unul pertinent, si eu am PC tare si totusi as vrea sa pot face cat mai multe si pe PS3. Nu degeaba am luat PS3 "phat", care are si support other OS.
Iar broswerul implementat mi se pare destul de slab, pe YouTube de exemplu nu am avut posibilitatea sa selectez rezolutia HD video, cum faceam pe PC.
Voi aveti curaj sa incercati macar sa vedeti video HD in flash, pe browserul web PS3? Eu mi-am luat de mult gandul de la asa ceva, eram satul de freeze-uri.
Deci pana la urma consola e consola aceasta fiind facuta pentru jocuri punct. Daca vrei altceva pc-ul e mai mult decit suficient.
Pai pe logica asta, telefoanele la ce mai au net, camere foto, poze, muzica, jocuri etc? Telefonu-i telefon ca sa vorbesc cu altii punct.
Excelenta remarca. Eu de multe ori folesc o gramada de chestii la telefon - calculatorul, ma uit in calendar cand vreau sa vad cand pica o data, imi pun remindere sa nu uit diverse chestii, alarma sa ma trezeasca dimineata, etc, etc. Si e un telefon jalnic, primit gratuit de la "provider", nu e unul de ala "smecher". Atunci de ce o consola sa nu poata face chestii basic ?
Thead inutil .... O putem lungi asa pana la Craciun :)
Ti s-a spus ce poti face cu consola ta , deci .....
mereud are dreptate... threadul si-a atins scopul si concluzia este o veste cu adevarat noua: Consolele de jocuri doar pentru jocuri sunt perfecte.
:psx: Playstation 3: It only does... everything ! :P