Iata ca nu am fost singurul prost si frustrat pe lumea asta. Data viitoare poate o aiba mai multa inspiratie la nume, ca la jocuri e clar ca nu mai au.
Printable View
Iata ca nu am fost singurul prost si frustrat pe lumea asta. Data viitoare poate o aiba mai multa inspiratie la nume, ca la jocuri e clar ca nu mai au.
Deci numele e/a fost problema, din punctul tau de vedere :-?
Sunt curios, insa - anul acesta a mai iesit un joc aproape identic din ff multe puncte de vedere, care a fost inclusiv si la PS+ day one - Tales of Kenzera: Zau - pe asta l-ai jucat? Daca avea un nume de genu asta, erai interesat de joc?
Nici nu am auzit de acel joc, dar daca seamana cu asta clar nu l-as fi jucat nici pe acela. Numele in schimb este o problema. Defapt este unul din motive pentru hate-ul ala asa zis gratuit pe care si-l ia ubisoft si se face ca nu pricepe. Ai un joc care nu are nicio treaba cu seria cu care incerci sa-l asociezi (mai este si slab pe deasupra), dar te folosesti intentionat de nume in speranta ca ... o sa cresti vanzarile.
Ah, deci tu oricum nu erai publicul tinta, pentru ca nu-ti plac astfel de jocuri - metroidvania ca stil. Deci la tine asta a fost supararea. Inteleg.
Cat de treaba cu seria, cred ca am mai discutat pe acelasi thread cum sta treaba - si e destul de simplu de fapt - lumea joaca stilul asta de joc, asa ca cei de la Ubisoft au decis sa scoata un joc in stilul asta, in universul Prince of Persia. Culmea e ca nu doar le-a iesit, ci ca le-a iesit ceva la un nivel foarte bun.
Uite, personal nu am inteles niciodata de ce jocurile din seria Legend of Zelda se numeau asa, dar nu m-a deranjat niciodata lucru asta. In niciun caz nu l-as fi considerat o problema.
Din felul in care te-ai tot exprimat pe acest thread, pare ca o iei chiar personal ca si-au permis sa scoata un joc in universul Prince of Persia...in care sa nu joci cu printul. O blasfemie!
Nu te-a atras stilul, nu l-ai cumparat. Fair enough. Dar tot nu inteleg hate-ul.
@omega, tu aveai hate pe joc inainte sa apara si sa sti despre ce este vorba in el! Il numeai blasfemie! Jocul chiar are atmosfera de Prince of Persia si sa ai hate pe un joc bun pe care tu il faci slab desi nici nu l-ai jucat este chiar de neînțeles, aberezi!
Din pacate in industria asta e o diferenta mare intre un joc bun si un joc de succes. Degeaba il faci pe primul daca nu il faci si pe al 2-lea si daca s-ar cunoaste secretul la cum sa le faci pe ambele...
Multe lucruri iti pot face un joc bun un nesucces - marketing prost/inexistent, pret prea mare, platforma gresita, fereastra de lansare proasta, controverse legate de studio/developeri, sau pur si simplu genre-ul mult prea nisat relativ la buget. Aici cred ca a fost o combinatie de mai multe din astea din nefericire iar disbandul are sens, nu i-a dat afara ci i-a mutat la alte proiecte (un sequel n-ar fi avut niciun sens daca primul n-a facut bani). Ubi e pe survival mode si arunca toate resursele in jocurile mari care au potential sa vanda - AC-uri, BGE2, Division 3, etc...
Nu am o problema cu jocurile stil metrovidia daca sunt bune.
Baiatul asta a pus punctul pe i.
https://www.youtube.com/watch?v=1wuwHlBu49I
Cine e baiatul ala si de unde stii ca a pus punctul pe i? Am ascultat pe sarite vreo 2 minute si vorbeste numai prostii.
Mor cand aud ca nu va place un joc pentru ca nu stiu cui nu i-a placut /:) Ba mai mult, mergeti si in mediul online si aruncati cu fecale in el, doar pentru ca asa a zis ala. Absolut penibil...8-}
Zici ca nu ai o problema cu jocurile metroidvania, mai ales daca sunt bune si eziti sa pui mana pe unu din cele mai bune din ultimii ani - inclusiv cand ai un demo la dispozitie - dar jocul e praf, pentru ca se numeste Prince of Persia si nu joci cu printu...
"jocul e praf, pentru ca se numeste Prince of Persia si nu joci cu printu..." Tu ai spus-o. Si nu o lua nici tu personal, fiecare are dreptul sa ii placa sau nu un joc. Pana la urma e doar un joc. Sanatate!
Jocul în sine a fost acceptabil. Problema a fost cu direcția artistică și personajele, care au fost de categoria cancer vizual. Dreadlocks-urile alea aiurea, tunși în părți, personaje modelate în genul LoL/Overwatch, per total hipstereala infantilă specifică Ubisoft.
Nu văd cum ar fi putut să aibă succes un asemenea joc care se adresează clar doar unei anumite categorii de gameri.
Eu personal nu am luat jocul day 1 pt ca nu is mare fan platformere(chiar ma enerveaza, curios cu exceptia Mario, nu stiu ce pun Nintendo in ele de nu ma deranjeaza). L-am cumparat in schimb cand a fost la ceva dubla reducere/promotie la Altex, din aia cu extra in aplicatie si a fost sub 100ron. L-am luat pt Switch pt ca asa la un drum mai lung, la pierdere de vreme, poate il joc, plus pretul de achizitie, probabil imi scot parleala la resale.Dar per ansamblu, cat l-am butonat, nu mi-a displacut.
Cat despre Ubi, sincer, cred ca sunt si probleme de cultura corporate acolo. Sunt aproape convins ca sunt manageri care pt a lua o felie din buget se bat pe un IP cu traditie, gen Prince of Persia, si vand la top management marea cu sarea, gen.... facem trilioane de dolari profit cu un platformer la 40Euro in 2024. Ca dupa ce ai alocarea de buget in caruta, daca o dai de gard, dai vina pe gameri si te-ai scos.
Ubisoft confirma zvonurile:
Ubisoft responds to report Prince of Persia: The Lost Crown development team disbanded | Eurogamer.netQuote:
Originally Posted by Eurogamer
Un punct de vedere foarte pertinent - zice ca altfel ar fi fost situatia daca nu insistau sa fie exclusiv pt ubisoft store si sa il lanseze pe Steam de la inceput.
As the Prince of Persia Metroidvania team disbands, Baldur's Gate 3 dev says if Ubisoft wants "subs over sales" then "developers must get used to not having jobs"
Disponibil din 14 Aprilie pe mobile - iOS si Android
https://youtu.be/El_GqiH5W8I?si=nG4T-zZkwViom-mI