Announcement trailer:
Originally Posted by Ubisoft
PS4, PS5, XONE, XS, Switch, PC, Luna.
18 ianuarie 2024.
Announcement trailer:
Originally Posted by Ubisoft
PS4, PS5, XONE, XS, Switch, PC, Luna.
18 ianuarie 2024.
Inainte de a deschide ma asteptam la ceva interesant, dar e Immortals + Brawlhalla . Pacat de ei. Se putea mai bine. Pacat, mare pacat. Dezamagit total.
Pai, asa mi se pare mie vizual.
Acel ritm alert de lupta, se aseamana cu Brawlhalla si grafica ce imi aduce aminte de Immortals.
E doar parerea mea, acum vom vedea si ceva gameplay si alte detalii la Ubi Event. Poate imi voi schimba parerea.
Grafica ar putea fi intr-adevar mai detaliata; unele texturi si efecte par cam simple, parca a fost initial a fost facut doar pentru Switch si apoi imbunatatit pentru PS5/XSX.
Dar animatiile si gameplay-ul arata bine, imi aduc aminte de Metroid Dread si Guacamelee.
Jocul pare interesant, artstyleul prea copilaros pentru gustul meu. Imi plac si Ori, si Guacamelee, dar mi se pare ca nu se potriveste stilul acesta pentru Prince of Persia. E prea colorat.
Absolut incredibil jocul si mi-a placut foarte mult ce am vazut aseara, inclusiv cateva hands-on previews de la diversi
Da, jocul perfect pentru Switch, Steam Deck, Rog.Nu știu cum s ar simti pe un ecran mare, arată foarte bine pentru ce vrea să fie, deși nu este pe gustul meu.
Tare mi e teamă că nu vom mai vedea niciodată acel remake, dacă ăsta are succes.
Pfoai... Prince of Persia, imediat dupa Contra. Astia vor sa devin nostalgic...
Dar, de ce sa mint... me likey!
Gusturi și gusturi. Mie nu îmi place. Cer f mulți bani și nu au venit cu nimic nou.
The lost clown is here ....
Exact asta e problema, prețul. Doar pt ca scrie Ubisoft pe cutie si-au permis sa pună un preț aproape dublu față de cat ar fi costat daca era făcut de un studio indie.
In rest, da, si mie imi place cum arată. Imi plac genul ăsta de jocuri.
De la jocul care a definit doua generatii la un joc despre care daca nu se numea Prince of Persia uitai de existenta lui dupa ce il jucai, sau trecea pur si simplu neobservat. Chiar nu se vede elefantul din camera ?
Pai de fapt, jocul initial - ala care a definit o generatie din 1989 - a fost side scroller, asa ca acum s-au intors cumva la origini, intr-un format diferit, cu elemente moderne.
Desigur, nejucand cu printul, se putea numi altfel, dar cel mai probabil vom afla in poveste de ce au decis sa-l numeasca asa.
Cat de uitat de existenta lui dupa ce il jucai sau trecea neobservat - nu prea cred ca e cazul, inca, cat timp jocul nu s-a lansat.
Cat de trecut neobservat - slabe sanse sa investeasca cineva un buget in ceva ce nu ar avea succes - mai ales studiourile mari.
Dar macar inteleg nemultumirea oamenilor - faptul ca are numele PoP, nu genul de joc.
Personal nu ma deranjeaza asta si din cate pare, universul este foarte bine realizat si usor recunoscubil.
Fără numele PoP nu s-ar vinde la fel de bine, deci mi se pare normal să-l folosească.
Poate va crește popularitatea francizei și vor continua să facă si altele ca Sands of Time.
Mie-mi place gameplay-ul si stilul, doar grafica parcă lasă de dorit, pentru că nu se lansează doar pe Switch.
220 Ron ( cât e la Altex ) mi se pare un preț decent.
Gameplay overview:
Final previews:
- Prince of Persia: The Lost Crown is a solid if unremarkable Metroidvania | Eurogamer.net
Bookmarks