Pana la urma imi pot vedea undeva la ei pe site stats-urile din joc?
CoD WaW avea un astfel de sistem foarte bun.
Printable View
Pana la urma imi pot vedea undeva la ei pe site stats-urile din joc?
CoD WaW avea un astfel de sistem foarte bun.
http://www.youtube.com/watch?v=TevQS4qgE_Q
THE THING!
Au zis, au zis, dar pentru asta trebuie sa faca hardware-ul mai usor de programat. Ei se refereau la urmatoarea generatie de playstation, nu la PS3. [Developers to help Sony design next playstation]
CELL foloseste multiprocesarea asimetrica fata de multiprocesarea simetrica [SMP] folosita de procesoarele uzuale [AMD INTEL / IBM Power PC - cel din x360] si are o arhitectura diferita de un CPU.
In mod clasic se foloseste combinatia CPU [ptr calcule aritmetico logice] si GPU [pentru tot ce inseamna partea de grafica / poligoane / texturi / shaderi / efecte de postprocesare tralala] CELL datorita arhitecturii [1 core de uz general + 6 SPE] foloseste core-ul de uz general ptr calcule aritmetico logice insa foloseste satelitii [SPE-urile] pentru calcule hibrid [orientate in mare parte pe virgula mobila in simpla precizie] - adica pentru o parte din calculele care in mod clasic sunt facute pe GPU.
Core-ul de uz general din CELL are o arhitectura f apropiata cu cea a PowerPC-ului din x360, insa SPE-urile au o arhitectura asemanatoare cu ce vedem in GPU-uri. Puterea PS3-ului este data de faptul ca RSX-ul [care este un GPU relativ modest] este ajutat de SPE-urile din CELL pentru partea de grafica.
Acuma gandeste-te ce simplu e sa folosesti experienta de ani de zile a programatorilor pe arhitecturi clasice CPU + GPU si cat de complex este sa programezi si sa optimizezi pentru un CPU care e un hibrid intre procesor si cip grafic + GPU-ul aferent.
Din cate stiu eu la ora actuala exista o singura universitate in SUA care preda tehnici avansate de programare pe CELL, deci, de unde atatia experti? Nu vedeti ca doar studiourile SONY folosesc cum trebuie hardware-ul PS3? Pentru ca ei au fost platiti de sony sa devina experti in programarea CELL. Pentru toti ceilalti programatori este efectiv ineficient sa investeasca timp si bani pentru a se perfectiona pe CELL.
Asa ca scot versiunea de PS3 a jocului folosindu-se numai de RSX pentru partea de grafica, de unde si aspectul vizual si performantele mai modeste fata de versiunea de x360. Oricum banii ies, eh acuma ca pe x360 se vede si merge mai bine, mare lucru, omul tot cumpara jocurile, marea majoritate habar n-au de aceste diferente, iar cine e pretentios cumpara x360 sau placi grafice pentru pc si cu asta basta.
Sony vor sa impinga consola mai mult in fata motiv pentru care au ajuns la concluzia ca un hardware foarte dificil de programat nu aduce dupa sine si un succes rasunator in ceea ce priveste numarul de jocuri AAA pentru propria consola. Se simt prost cu atatea comparatii de multiplatforme in care tot timpu consola lor ramane pe locul 2, asa ca si-au zis hai sa facem hardware-ul mai usor de programat. In ce masura or sa se tina de cuvant, numai ei stiu.
Crede-ma sufera mai tare ca pe xbox se vand hit-uri gen COD in milioane de exemplare mai mult decat pe ps3, decat se bucura ca au exclusivitati gen Killzone 2, Uncharted 2 si Resistance 2 care adunate n-au scos cat a vandut HALO 3 sau seria COD pe x360.
360 de milioane de dolari in 24 de ore link
ce l-am taiat pe camperul asta :))
Nu e de ras cand omori si mai ales cand o faci miseleste:D
Cuban article about the "perverse" Black Ops
Cu Google translate... )
aceiasi faza acum si pe video :))
cam asa ies filmele cu Theater.
http://www.youtube.com/watch?v=OZqrg8kKH7Q
ps: unde naiba e combat record ala mult promis pe internet?
uite, invatati cum se joaca :)):naughty:
http://www.youtube.com/watch?v=sQYVRTOg4BY&feature=player_embedded
spunetimi si mie dupa lansarea jocului a aparut un patch care nu te lasa sa dai quick scope ? :D
Poti da quickscope... Dar nu trebuie sa ai skill ca sa nimeresti, ci doar noroc... Caci dupa ce te uiti pe luneta, trebuie sa stai cateva secunde ca sa se duca glontul perfect unde trebuie.
Daca nimeresti, ai noroc.
asta e cea mai mare porcarie de ce trebuie sa astepti 2 sau 3 sec ca sa il omoare cand ai pus tinta perfect pe el in 2 3 sec te omoara ala de 2 3 ori :))
eu nu stiu ce sa fac sal iau sau nu voi ce credeti si la luat cineva ?
Nu, nu si l-a luat nimeni de pe forum... Exista oameni care il joaca, daca ti-au placut ultimele CoD o sa-ti placa si asta... Eu zic sa-l iei.
am jucat absolut toate codurile pe pc si pe ps3 am jucat 4 si 6 orikum numi place deloc ideea de hardscope .... cred ca-l iau ca oricum nu mai am ce juca sper sa nu ma enerveze ca mw2 in care trageai in ei la multiplayer degeaba uneori am un video uitati-va http://www.youtube.com/watch?v=mhGlvaFHYPk e de cand jucam pe pc...