Originally Posted by
Raskolnikov1944
Dupa fiasco de anul trecut mi-am promis ca Black Ops va fi ultima sansa pe care o dau seriei. Din fericire nu m-a dezamagit, depaseste modern rahatel 2 din ORICE punct de vedere. Campania este naucitoare si nu stiu cum au realizat magia, dar au readus in multiplayer feelingul demult pierdul din Call of Duty 4 Modern Warfare. Este incomensurabil mai balansat decat gretosenia de anul trecut, killstreaks nu sunt overpowered deloc, nu se mai poate folosi tactical insertion in free for all, hartile ajuta camperii dar nu prea si lista poate continua. Nu stiu ce se intampla pe PC si PS3 din punct de vedere al erorilor, lag etc., tot ce pot sa spun e ca pe Xbox 360 merge impecabil. Din aproximativ 70 de meciuri mi-a dat 3 sau 4 disconnect, dar au reintrat toti jucatorii in lobby - deci nesemnificativ.
De asemnea, deocamdata nu am intalnit buguri/glitchuri/cheateri si sper sa nu fie cazul nici in continuare.
Celor carora au dubii datorita bataii de joc din ultimii 2 ani cu aceasta serie le recomand jocul 100%!!!
ps: optiunile de customizare din multiplayer sunt dementiale!