Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 41 of 87 FirstFirst ... 31 39 40 41 42 43 51 ... LastLast
Results 801 to 820 of 1723

Thread: Call of Duty: Black Ops

1. #801 SP
    Banned nurv's Avatar
    Quote Originally Posted by kkkotto07 View Post
    Nu e de ras cand omori si mai ales cand o faci miseleste
    Bai mor cu camperii astia, efectiv nu ii mai suport. Pentru ei urmatoarea dedicatie muzicala semnata EL PRESADOR:

Cu scuzele de rigoare ca is offtopic, dar cred ca o sa va amuze si clipu urmator, ca tot mi-am adus aminte de EL PRESADOR, tipu e bestial, abia astept sa scoata niste comentarii pe gameplay de Black Ops

2. #802 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    multiplayer-ul e defect rau, cel putin pe ps3.
    la 4 din 5 meciuri imi da disconnect.
    si nu, nu e de la netul meu.

stiu ca il vor repara, dar momentan e o mare piedica.

3. #803 SP
    Junior Member kevinn4usa's Avatar
    Si la mine este la fel....

Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    multiplayer-ul e defect rau, cel putin pe ps3.
    la 4 din 5 meciuri imi da disconnect.
    si nu, nu e de la netul meu.

stiu ca il vor repara, dar momentan e o mare piedica.

Sent from my iPhone using Tapatalk

4. #804 SP
    Banned nurv's Avatar
    Si pe PC e jale, are stutter in prostie, single player-ul merge beastly. Mare rusine Treyarch, asa un hit cu asa multe probleme, au murdarit rau imaginea jocului. Stii ce? Ii da liber lui MoH sa mai castige teren.

5. #805 SP
    Member rZvFTW's Avatar
    jocu este un "open-beta"

6. #806 SP
    Banned nurv's Avatar
    Quote Originally Posted by RazvanL View Post
    jocu este un "open-beta"
    Nu-i ma beta, e BETAie de joc, cea mai strong parte, multiplayer-ul, e down rau de tot. Ma gandeam ca si-au batut joc doar de versiunea de PC in MP dar vad ca nu, si-au batut joc de tot. Imi pare rau ca am dat banii pe el.

7. #807 SP
    Member Atrium's Avatar
    Si MW2 imediat dupa lansare a avut aceleasi probleme dpdv al multiplayer-ului. Mai relaxati-va, asteptati un pic si o sa se rezolve.

8. #808 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Vad ca toata lumea vorbeste de multiplayer si quickscope, dar nu spune nimeni nimic de campanie, care este epica. Este superba atmosfera pe care au creat-o producatorii. Nota 10 din partea mea. Multiplayer-ul nici nu ma intereseaza.

9. #809 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Dupa fiasco de anul trecut mi-am promis ca Black Ops va fi ultima sansa pe care o dau seriei. Din fericire nu m-a dezamagit, depaseste modern rahatel 2 din ORICE punct de vedere. Campania este naucitoare si nu stiu cum au realizat magia, dar au readus in multiplayer feelingul demult pierdul din Call of Duty 4 Modern Warfare. Este incomensurabil mai balansat decat gretosenia de anul trecut, killstreaks nu sunt overpowered deloc, nu se mai poate folosi tactical insertion in free for all, hartile ajuta camperii dar nu prea si lista poate continua. Nu stiu ce se intampla pe PC si PS3 din punct de vedere al erorilor, lag etc., tot ce pot sa spun e ca pe Xbox 360 merge impecabil. Din aproximativ 70 de meciuri mi-a dat 3 sau 4 disconnect, dar au reintrat toti jucatorii in lobby - deci nesemnificativ.
    De asemnea, deocamdata nu am intalnit buguri/glitchuri/cheateri si sper sa nu fie cazul nici in continuare.
    Celor carora au dubii datorita bataii de joc din ultimii 2 ani cu aceasta serie le recomand jocul 100%!!!

ps: optiunile de customizare din multiplayer sunt dementiale!

10. #810 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by tphase View Post
    Bai mor cu camperii astia, efectiv nu ii mai suport. Pentru ei urmatoarea dedicatie muzicala semnata EL PRESADOR:

YouTube - COD MW2,HOW I DEAL WITH CAMPERS

Cu scuzele de rigoare ca is offtopic, dar cred ca o sa va amuze si clipu urmator, ca tot mi-am adus aminte de EL PRESADOR, tipu e bestial, abia astept sa scoata niste comentarii pe gameplay de Black Ops
    ELPRESADOR 4 LIFE! (l-am urmărit �ncă din DAY 1).

Quote Originally Posted by tphase View Post
    abia astept sa scoata niste comentarii pe gameplay de Black Ops
    haha! Eu din 30 �n 30 de minute dau refresh la canal să văd dacă n-a mai pus ceva nou

11. #811 SP
    Member Atrium's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post

haha! Eu din 30 �n 30 de minute dau refresh la canal să văd dacă n-a mai pus ceva nou
    A pus lol

12. #812 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Dupa fiasco de anul trecut mi-am promis ca Black Ops va fi ultima sansa pe care o dau seriei. Din fericire nu m-a dezamagit, depaseste modern rahatel 2 din ORICE punct de vedere. Campania este naucitoare si nu stiu cum au realizat magia, dar au readus in multiplayer feelingul demult pierdul din Call of Duty 4 Modern Warfare. Este incomensurabil mai balansat decat gretosenia de anul trecut, killstreaks nu sunt overpowered deloc, nu se mai poate folosi tactical insertion in free for all, hartile ajuta camperii dar nu prea si lista poate continua. Nu stiu ce se intampla pe PC si PS3 din punct de vedere al erorilor, lag etc., tot ce pot sa spun e ca pe Xbox 360 merge impecabil. Din aproximativ 70 de meciuri mi-a dat 3 sau 4 disconnect, dar au reintrat toti jucatorii in lobby - deci nesemnificativ.
    De asemnea, deocamdata nu am intalnit buguri/glitchuri/cheateri si sper sa nu fie cazul nici in continuare.
    Celor carora au dubii datorita bataii de joc din ultimii 2 ani cu aceasta serie le recomand jocul 100%!!!

ps: optiunile de customizare din multiplayer sunt dementiale!
    Mersi. Exact asta asteptam sa spuna cineva.

13. #813 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Ma gandeam ca asteptai.

14. #814 SP
    Banned PS3LOVER's Avatar
    am anulat comanda la black ops bine ca am intrat pe acest threat

15. #815 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Quote Originally Posted by PS3LOVER View Post
    am anulat comanda la black ops bine ca am intrat pe acest threat
    Mare amenintare pe "threat"-ul asta, nu ? lol

16. #816 SP
    Member Atrium's Avatar
    Killstreak-urile cum vi se par ? Echlilibrate sau ca in MW2 ? Mai exista Nuke la killstreak de 25 ? Sau a fost inlocuit cu Chuck Norris ?

Too ... many... questions... meh.

17. #817 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by Atrium View Post
    Killstreak-urile cum vi se par ? Echlilibrate sau ca in MW2 ? Mai exista Nuke la killstreak de 25 ? Sau a fost inlocuit cu Chuck Norris ?

Too ... many... questions... meh.
    Call of Duty: Black Ops Killstreak Rewards List
    • 3 Kills � Spy Plane: Shows enemies on the mini-map. Can be shot down
      3 Kills � RC-XD Explosive RC Car: Remote controlled car strapped with explosives
      4 Kills � Counter Spy Plane: Temporarily disables enemies mini-map
      4 Kills � SAM Turret: Airdrop a placeable SAM turret that destroys aircraft
      5 Kills � Care Package: Airdrop a random killstreak or ammo crate
      5 Kills � Napalm Strike: Airstrike that covers an area in napalm
      6 Kills � Sentry Gun: Airdrop a placeable Sentry Gun
      6 Kills � Mortar Team: Target 3 locations to bombard with Mortar Strikes
      7 Kills � Attack Helicopter: Call in a support helicopter
      7 Kills � Valkyrie Rockets: Launcher with remote controlled rockets
      8 Kills � Blackbird: Shows enemy position and direction on the mini-map. Cannot be shot down
      8 Kills � Rolling Thunder: Carpet bombing airstrike
      9 Kills � Chopper Gunner: Be the gunner of an attack helicopter
      11 Kills � Attack Dogs: Attack dogs that hunt the enemy down
      11 Kills � Gunship: Pilot an attack helicopter

18. #818 SP
    Member Atrium's Avatar
    Mersi, dar doream parerea cuiva care l-a jucat si care le-a experimentat.

Mai exact, doar primele 2 intrebari au fost serioase.

19. #819 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Bai...ma puneti pe ganduri,sa-l cumpar sau sa nu-l cumpar,that is the question.Unii zic ca-i bun, alti ca e varza
    Elpresador FTW!

20. #820 SP
    Junior Member kevinn4usa's Avatar
    Jocul este foarte bun, atat SP cat si MP, desi uni de pe aici nu sunt interesati de MP. Poti sa il cumperi linistit.
    Personal l-am cumparat mai mult pentru MP.

Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    Bai...ma puneti pe ganduri,sa-l cumpar sau sa nu-l cumpar,that is the question.Unii zic ca-i bun, alti ca e varza
    Elpresador FTW!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 41 of 87 FirstFirst ... 31 39 40 41 42 43 51 ... LastLast