Pai daca esti host, nu e normal sa ai 4 liniute la conexiune ? lol
Printable View
Boga, eu zic sa-l iei. Rareori vezi un joc care sa genereze atata interes si sa fie atat de jucat in MP. Cu bune si cu rele, CoD a devenit totusi un fenomen, iar pentru un fan FPS n-ar trebui sa lipseasca din colectie, mai ales ca n-ai alt CoD. :yes:
@boga si pentru mine MW2 a fost primul COD, dar chiar daca a fost huiduit de catre multi gameri din cauza camperilor s.a. m-a atras imediat. dupa ce-l inveti sa-l joci, avand in vedere ca ar fi primul COD pe care l-ai juca (o sa dureze ceva sa te obisnuiesti cu controlul, you know your avatar :P), o sa vezi ca nu o sa mai scoti discul din PS3 pana apare killzone 3 :P.
Nu merita absolut deloc, pentru ca este acelasi unbalanced, cheap, once-a year gameplay obsesiv. Grafica nu stiu daca este un impediment major, dar modul de joc, devenit deja standard Call of Duty, da. Pentru mine, este inca un mister cum acest joc poate lua an de an, note de 10.
:-S
am si eu o problema,cand dau upload la un videoclip nu imi apare pe situ de la call of duty dc?
Ok, thanks de replies guys. Ce sa zic.. cred ca o sa-l iau doar pentru ca ma intriga toata valva asta din jurul sau. Trebuie sa recunosc ca e un joc destul de controversat :) Daca imi place bine /termin SP si bag MP pana la Craciun, dupa care la colectie/, daca nu, la vanzare. Singurul inconvenient ar fi ca, cel putin pentru moment, jocul asta e foarte scump, peste tot. Deci poate la salariul /de bugetar/ viitor.
PS: Sper doar sa nu ma intalnesc cu DJ Inferno online ca ma pusca :-SS
Eu nu am habar ce Call of Duty Black Ops jucati voi ca pe mine m-a dezamagit MP.Aseara am jucat 6 meciuri din care 4 mi-au dat disconnect dupa primele minute iar al 5-lea am prins un lag imens si i-am mai dat o sansa inainte sa scot discul din PS3.A 6-a oara a mers bine primele 4 minute pana cand mi-a disparut HUD-ul iar apoi mi-a resetat scorul de 2 ori, armele imi erau invizibile etc.Si vreau sa zic ca nu e prima data cand primesc disconnect aproape la fiecare meci si de fiecare data se tot se schimba hostul ( migrating host ).
eXistenZ, mai ai rabdare, jocul e aparut totusi de cateva zile, pana la urma o sa se acomodeze sistemul cu numarul mare de jucatori. Din cate am inteles, la fel a fost si cu MW2 cand a aparut.
Pe Xbox merge OK?
Sa nu va luati de mn ca poate zic o prostie.Ce zona e jocul tau,ca poate si din cauza asta?
---------- Post added 14-11-2010 at 05:13 PM ----------
aaa si pe ce consola joci?
Ai avut dreptate,ai zis o prostie.Nu conteaza zona.Poate ai o conexiune mai slaba la internet.
ma baieti ajutati-ma si pe mine ca nu imi apar videourile pe callofduty.com la care le dau upload ,spuneti-mi si mie ce trebuie sa fac ca sa apara?
Pentru cei care joaca MP pe PS3: ca sa scapati de lag si alte probleme de conexiune, stergeti cat mai multi (toti) prietenii din lista.
http://www.youtube.com/watch?v=1ZpdvGJ5JAM
"Find a segment you would like to capture, and select the RECORD option.
Once you have reached the end of your segment, select RECORD again to stop.
NOTE: Segments can be no longer than 30 seconds.
Select NAME SEGMENT > UPLOAD CLIP, then create the TITLE, DESCRIPTION, and TAG for the video clip
Select a slot in MY FILE SHARE to save the video clip.
Go to MY FILE SHARE and select the video clip.
Choose the SELECT FOR PLAYBACK option. That video clip will now be available to render.
From the Call of Duty: Black Ops THEATER, select RENDER CLIP.
After the video clip plays through, it will be uploaded to MY THEATER.
Watch the video clip in My Theater or on YouTube.
NOTE: We recommend that you link your YouTube account. If you do not, your video will not be saved and may be deleted over time."
fac pariu ca a uitat de "select RENDER CLIP"
dar nu merge sa dau render
ia pasii pe rand, de aceia i-am scris. merge sigur
---------- Post added 14-11-2010 at 05:45 PM ----------
evident, ca video-ul nu iti apare instant, poate dura ore sa apara :))
daca iti legi contul cu cel de pe youtube acolo apar aproape instantaneu.
dar ce clipul trebuie sa aiba maxim 30 de secunde?