Genu de joc pe care-l gasesti la 15 lire pe zavvi dupa doua saptamani de la lansare.
Printable View
Genu de joc pe care-l gasesti la 15 lire pe zavvi dupa doua saptamani de la lansare.
Jocul o fi unul asa si asa, dar in schimb acest promo este de zei:
http://www.dailymotion.com/video/xgv...omo_videogames
Cat noroi aruncat in fata jocurilor tip Call of Duty. Si cata dreptate au. + 1 miliard la acel video, m-am saturat de astfel de jocuri. Doar de asta ar merita sa joc Bulletstorm.
Bla bla bla Secret Base bla bla bla i'm counting on you bla bla bla :)) am downlodat jocu free xD
eu am incercat demo-ul si nu m-a impresionat deloc dpdv gameplay. grafic da, arata bine, insa e same old shooter cu ceva mai multa imaginatie cand vine vorba de killing stuff.
Am incercat si eu demo-ul, aveam mari asteptari dar am ajuns in stadiul de... ''meh''
orice joc care face misto de ultimele Call of Duty-uri is my friend>:D<..il voi cumpara
Daca Famitsu ii da note mai mari decat Killzone 3 imi confirma faptul ca e un joc excelent.
Nintendo Everything – Our second language is Nintendo++ � Blog Archive � Famitsu review scores
Eu am jucat Muchi Muchi Pork! & Pink Sweets (360) � 6/6/6/6 si este excelent. Nu te lua dupa Famitzu intotdeauna.
Nu ma iau in totalitate dupa niciunul, dar e primul review de care am auzit eu si are si note ok, e o veste buna pentru mine.
Astia cred ca sunt cretini, fac misto de Call of Duty si au in joc aceleasi tipicuri. Nu-mi vine sa cred. Am impresia ca jocul este terminat in graba. Probabil cu speranta sa ia fata Duke Nukem Forever. Eu nu cred ca are vreo sansa.
Da, pt PC....not interested...
Eu am jucat demo-ul si mi s-a parut genial,un joc cu adevarat "manly" cu momente funny,este genul de joc cu care m-as relaxa pe sp dupa care m-as distra pe mp cu prietenii,sper doar ca sp sa tina mai mult de 10 h :D
Genial?!!???? Daca va lua ca nota pana in 7,5 sa zica merci. Eu credeam ca Bioshock 2 este slabut. Nu mai cred asta acum, B2 este genial pe langa asta. A, si sa nu uit, recunosc, am cazut in pacat.