tu de unde stii cum e jocul final? Si daca zici ca e slabut, detaliaza, ce nu iti place?
Printable View
Ma refeream la nota mea, nu am fost clar. Eu nu apreciez un joc dupoa notele acordate de altii. Ar fi culmnea sa afirmi ca Bulletstorm este un joc de exceptie pentru ca Gamespot a acordat nota 9 (cazul este ipotetic).
Edit: si inca ceva, nu va iesi cate unul unul in fiecare an pentru ca nu va avea succesul lui Call of Duty. Si ce nu inteleg eu, cine va obliga sa cumparati Call of Duty in fiecare an? Sau Fifa?
tray - vrei sa-ti desenez?
Man nu ma iau dupa Gamespot,m-am luat dupa demo care mi s-a parut foarte reusit,cat despre CoD l-am incercat doar ca mi l-a recomandat un prieten,dupa 2 saptamani l-am vandut, si eu sunt satul de o astfel de franciza dar diferenta dintre Bulletstorm si Cod este ca Bulletstorm este mai fun to play mai irealist decat Cod, care vrea sa inspire realitate si nu a reusit deloc(dar asta este doar opinia mea )
Boom! Here comes the Boom!
Ready or not....
Boom! Here comes the Boom!
Ready or not, How you like me now?
http://www.youtube.com/watch?v=iEyv1a1up44
TAKE YOUR BEST SHOT
BOOM
da, naspa e fix ca si call of duty , nu merita
Bulletstorm Review - Xbox 360 Review at IGN
---------- Post added 22-02-2011 at 09:36 PM ----------
Bulletstorm Video Review Video - Xbox 360 - IGN
Nu mai zice nimeni nimic despre jocul asta "superb", care nu seamana deloc cu Call of Duty?
Nu stiu unde vezi ca seamana cu Call of Duty...aici nu ai Obiective...ai doar Kill with Skill..mergi din pct A in pct B si omori tot ce misca pe parcurs...
daca te referi la sistemul de rewards...ala care iti umple ecranul de +10000,+90,+2000 etc...orice shooter din zilele noastre are un asemenea sistem..in plus..aici nu ai rank-up..."Master Sergeant Shooter of Important Seargent Person Extrem" vorba clip-ului..
Si Tetris e mai antrenant cand ajungi la lvl 9 sau mai sus, decat Call of Crap care repeta de ani de zile same bull**** in different rapper. Realistic crap si war scenario crap is so last season. Hmm oare ce sa aleg? Sa intru in bulletstorm si sa omor niste d-aia non stop cu niste arme care imi clatesc ochiul, si doar asta sa fac? Sau sa intru in Call of Bull**** si sa aud sergentul cum tipa 24/24 GO GO GO, fiuuu fiuuuu proiectile pe deasupra, GO GO GO fiuuu, fiuuuu, go go fiuuu fiuu... Eu unul m-am saturat pana in rasputeri de ultimul scenariu, asa ca i'll take anything else i get.
GO GO GO fiuuuuuuu, fiuuuuuuuuuu bummm GO GO GO fiuuuuuuuu fiuuuuuuuuuu
Imediat �l �ncep și eu. �l am de c�teva zile (am jucat demo ce-i drept). L-am laut mai mult pentru Gears 3 Beta. Am zis eu că nu-l joc dar...după ce-am ascultat main menu theme m-am răzg�ndit! :witch:
http://www.youtube.com/watch?v=F9aVxm_7aFo
...ia mă ce tare-i piesa! Wooooo! No așa da! :witch:
...ahahaha, cum e faza de la �nceputul actului 4-1! :)) :)) :)) Deci cum așa ceva! :))
L-am terminat. M-am amuzat pe parcusul intregului joc. A fost frumos. Ceva nou, rupt din randul FPS-urilor din ziua de astazi. Stilul Gears of War, condimentat cu umor si sarcasm, la care au mai adaugat si niste Serious Sam.
...mie-mi place că uneori mă simt ca-n Bioshock :gamer:(mai ales c�nd trec pe l�ngă reclame vorbitoare).
---------- Post added 26-03-2011 at 08:39 PM ----------
...ahahaha, după ce armez bomba :))
http://tiles.xbox.com/tiles/BV/0o/1Y...fn5-oHXRk=.jpg
[...] this time the room is on fire!
---------- Post added 26-03-2011 at 10:07 PM ----------
Tocmai l-am terminat și eu :) - nota ZC =D>
*note to self* - never judge a game by it's DEMO, ever again. - pun pariu c-am pierdut o mulțime de jocuri așa, np. :rage: