Se juca un tip Live pe un stream Live... ce Dzeu puteam era sa spun ? Uitati-va la o reluare unde nu se joaca nimeni live, se joaca in reluare ? :evil:
Printable View
parerea mea e ca EA Sports ar trebui sa se pensioneze:P
lt: + EA in general sunt niste lacomi....nu mai stiu cum sa scoata cati mai multi bani...urasc lucrul asta....deja sunt penibili....pacat..
Hai ca macar de data asta au venit cu un IP nou, ceea ce nu le sta in "caracter". Ma refer la MMA: EA SPORTS MMA Video Game | Mixed Martial Arts Video Game
ba ce imi place de "new man" =)))))) ahahahahah:D
Din filmuletele vazute in aceasta seara, Gears 3, Dead Space 2 si Metal Gear Solid Rising sunt absolut fenomenale. In rest, same old... same old...
PS: inca nu gasesc Bulletstorm, am vazut ca vorbeati de el mai sus.
Acum caut Bulletstorm gameplay, inca nu ma pot pronunta.
Star Wars nu ma intereseaza deoarece nu am fost niciodata fan... :|
Au aparut noi imagini din Crysis fata de cele de acum cateva zile?
da 3 maxim 4 jocuri bune .restu umplutura
Arrrrghh m-am trezit si eu cam tarziu si am prins doar de la crysis 2. Sunt pe undeva filmarile Microsoft si EA cap coada?:(
Pai, nu au lansat noi imagini... au avut live demo, ingame stuff :)
Apropos, dati-mi si mie un link unde pot revedea conferinta MS de la E3, de preferat in HD. Thx ! Pe Gametrailers vad doar interviews, ******* features, etc... Nu vreau parerile lor despre, vreau live feed (in fine, recorded feed).
Thx, o sa ma uit mai incolo... pt. ca acum a inceput Ubisoft Conference... cu, bizar... Children of Eden or something like that. Natal... ermm... Kinect game :)
Sa inteleg ca EA s-a aliat cu Sony si Ubisoft merge spre Xbox 360 ? :))
---------- Post added 15-06-2010 at 03:16 AM ----------
Seems i was wrong, Assassin's Creed Brotherhood demo il joaca pe PS3 :evil:
---------- Post added 15-06-2010 at 03:21 AM ----------
Zilele acestea se poate juca Brotherhood multiplayer demo (la E3, of course). Chiar sunt curios cum va fi multiplayerul... in special partea de fighting.
---------- Post added 15-06-2010 at 03:31 AM ----------
Hmmmm, era sa spun "Booring, inca un skateboarding game"... dar Shaun White Skateboarding cu transformation si shaping, arata chiar diferit fata de tot ce am vazut pana acum. Interesant, sa aduci culoare si viata unui oras monoton si mohorat cu ajutorul skateboard-ului.
---------- Post added 15-06-2010 at 03:37 AM ----------
Bwhahahaha, cat de tare... Ubisoft reinventeaza Lasertag-ul (sub sigla "Games you can feel")... un fel de Airsoft fara bile. Nu inteleg pe ce consola este (vad un mouse pe ecran, deci cred ca e ceva legat de PC)... Iese la finnish de an, iar pachetul contine 2 pistoale, 2 harness, 4 checkpoints si un master (or whatever it's called)...
---------- Post added 15-06-2010 at 03:43 AM ----------
Este prezentat "Innergy", un joc care promite sa "reduca stressul". Hmm... finger sensor... Wth, a innebunit lupul ?
Este prezentat Motion Sports pt. Kinect (damn, i hate this name)...
P.S. Dupa cum arata reclama cu footbal american, daca pana acum ne era frica sa nu zboare wiimotele in TV, acum o sa ne temem sa nu ne placheze cineva mobilierul :))
---------- Post added 15-06-2010 at 03:54 AM ----------
Kinetic: Calibration in progress (interesting)... Knee up nu mi se pare ca ar fi realtime (se poate observa un delay intre actiunile tipei si ceea ce apare pe ecran)... but maybe i'm too picky :)
---------- Post added 15-06-2010 at 03:56 AM ----------
Raman la parerea ca neavand nici-un pic de feedback (decat audio si video, dar din TV), Kinect e chiar un pic... haotic. Oare le era atat de greu sa realizeze o "bratara" ceva, care sa vibreze, sa ofere ceva feedback mainilor si picioarelor or something ?
---------- Post added 15-06-2010 at 03:57 AM ----------
And here they are, the insane Rabbids :)
De data asta se tot plimba prin timp... cu masina de spalat :))
---------- Post added 15-06-2010 at 03:58 AM ----------
Apare pe 9 noiembrie si se numeste "Raving Rabbids travel in time". Fun fun fun !
---------- Post added 15-06-2010 at 04:00 AM ----------
Ghost Recon Future Soldier - arata bine trailerul, dar mi se pare mie sau sunt prea cellshaded ?
---------- Post added 15-06-2010 at 04:08 AM ----------
Partea cu invisible/cloacking stuff nu prea mi-a placut, insa "cover to cover" e interesant :D
Important e ca se poate juca in 4 players campaign co-op !
---------- Post added 15-06-2010 at 04:12 AM ----------
Trailerul din Driver arata bine... Jericho e suparat... insa sper sa vedem si ceva gameplay, nu doar prerenderings...
---------- Post added 15-06-2010 at 04:16 AM ----------
Mda, au aratat si un pic de gamplay din Shift... ermm... Driver. Care acum se lauda cu functia "Shift" cu ajutorul careia poti "sari" in orice masina din joc...
---------- Post added 15-06-2010 at 04:25 AM ----------
CEO Ubisoft prezinta 3 noi proiecte: Project Dust (primavara 2011), Rayman Origins (love it !) smania planet (vine de la ideea lui trackmania - doar pe PC).
---------- Post added 15-06-2010 at 04:30 AM ----------
Conferinta de presa Ubisoft se termina cu... dansuri pe muzica lui Michael Jackson...
Well, cam asta a fost... thx for watching. Acum ma duc sa dorm, poate apuc si conferinta Nintendo :))
Interesant Innergy :)
Nimic despre Beyond good and evil 2....monky cand este conferinta nintendo ?
mda(:|
Nu stiti unde pot sa revad Ubisoft press conference? Pe youtube nu este clipul, iar gametrailers merge f f prost