In afara de Sony la 22:00 mai este si altceva astazi?
Printable View
In afara de Sony la 22:00 mai este si altceva astazi?
19 mai exact
Nintendo Press Conference
- http://image.gamespotcdn.net/gamespo...e_schedule.png
Tuesday, June 15 @ 9:00am PDT
In afara de Microsfot, EA si Ubisoft am ratat pe cineva pana acum? Are cineva o idee de unde putem sa facem download sau macar sa le revedem la o rezolutie buna online? Multumesc.
Pana si cei de la Ubisoft au avut asiatice , ma rog a fost foarte frumos la Ubi mai ales ca am vazut AC , Shaun White si celalalte ^^
La demoul Ubisoft cu Shawn White, zici ca prezinta Flower in loc de skateboarding (ceea ce nu e un lucru rau) :D Sa aduci culoarea inapoi in oras, sa dai iar viata peisajului etc etc. Mi-a placut Flower, o sa-mi placa si jocul ala.
va bagati pe chat la Nintendo ?
Cred ca e cam devreme sa intrebi asta. Spunem in jurul orei 19 ca o sa ne gaseasca pe chat.
la Ubi Conference au prezentat Rayman Origins ( :X:X:X ) pe ce consola o sa apara? fiindca I love Rayman
vai Formable :))
OMG!!! the awesomness
Kinect mai are prezentare azi la 2 noaptea(Ora noastra) ? Ce mai prezinta ? Pedotoy ?
da , o sa ma duc la nintendo sa-i schimbe infatisarea printesei intr-una asiatica i-ar sta mai bine :>
Hai ca sa nu facem offtopic la greu , ne pastram pentru diseara , eu ma duc sa ma intind
Apropo Naz , tu ti-ai schimbat avatarul ca sa-mi rup parul din cap mai repede or what ?