...mi-as picioarele, prind E3 plecat in concediu, pe deasupra a crapat si laptopul ! Apropo, stiti careva un service bun si de incredere prin Bucuresti ?
Printable View
...mi-as picioarele, prind E3 plecat in concediu, pe deasupra a crapat si laptopul ! Apropo, stiti careva un service bun si de incredere prin Bucuresti ?
Cum adica a crapat? Da-mi un pm.
---------- Post added 12-06-2010 at 09:01 AM ----------
Where to watch the Xbox E32010 Action - Xbox Live's Major Nelson
Mai e putin !
E3 la IGN : E3 2010 - Video Game Expo and Press Conferences - IGN
are cineva idee daca vreun site ofera streamuri HD cu plata ptr conferinte? cred ca o sa fie nebunie pe astea free si nu vreau sa risc.
Primele poze de la E3:
I want to be there so bad ! :drool:
...s-au schimbat orele?
Pe E3 2010 Coverage | GameTrailers.com scrie altceva la program :( (acuma am avut o dezbatere cu Wink-us pe binecunoscutul si prost optimizatul program de instant messaging, yahoo messenger).
Later Edit
Gata - am rezolvat problema!
Așa se face!Quote:
RonanN1: nu ma duc de langa PC
Andrei Dumuta: :)
RonanN1: no da-i pace
RonanN1: te rog sa-mi dai
RonanN1: un buzz inainte cu 30 de minute
RonanN1: si sanatate buna
RonanN1: :))
Andrei Dumuta: :)
Andrei Dumuta: lol
RonanN1: ma depasesc calculele astea astronomice
Andrei Dumuta: da
Andrei Dumuta: daca te puneam sa imi calculezi niste atribute la fallout
Andrei Dumuta: imediat mi le facea
Andrei Dumuta: da asa + - 10
Andrei Dumuta: e greu
Andrei Dumuta is typing a message.
Andrei Dumuta: :D]
RonanN1: yayayayayaysida
RonanN1: thanks
E3's WTFiest Moments from 1UP.com
Quote:
Over the last 15 years, E3 has supplied us with joy, outrage, and surprises, but along with all that there have been tons of moments that seem to have been calculated to cause spit-takes and double-facepalms. Here are a few of our favorites.
...au uitat de Ridge Racer! :(
http://www.youtube.com/watch?v=eaBUeINW_3s
remix
http://www.youtube.com/watch?v=t3UwyXdM3P4
..defapt e mix, ca re-mix �nseamnă altceva, mă rog :)
@RonanN1 . faza cu ridge racer parca a fost pe pagina a 2a . In orice caz am ras de m-am spart . Mai ales la video-ul cu crabul urias , la acela cu Milo , la prezentarea guitar hero sau rockband (nu stiu care dintre ele era ) , la aia clasica de la Natal (well bam ! ...si toti erau ceva de genu WTF ! /:) ) si ultimul video mi-a placut de asemnea (ala cu translatorul plictisit care povestea de Gran Turismo pt PSP :)) )
deci pana la urma la ce ora este e3?
uau doar am interbat si eu nu am dat cu parul ma intereseaza si pe mine conferinta microsoft de la e3