Nu stiu ce va poate deranjala la schimbarea personajului, dar in viata mea nu am fost asa impresionat de un trailer pana acum.
Nu stiu ce va poate deranjala la schimbarea personajului, dar in viata mea nu am fost asa impresionat de un trailer pana acum.
m-as bucura sa fie asa :)
Faptul ca voi putea schimba personajele in timpul actiunii mi se pare un deliciu >:D<
:scary:
fata de jocurile din ziua de azi poate ca nu o fi cine stie ce la capitolul grafica, dar fata de gta4 pare un mare salt inainte! Altul oricum n-o sa vedem pana prin 2017.
Mai am un singur dor: sa ruleze mai fluid ca gta4 pe ps3.
So freaking true!
http://www.youtube.com/watch?v=kp04Zn2WIVI
---------- Post added 10-07-2013 at 19:24 ----------
http://www.youtube.com/watch?v=vBpTePVmdmg
pana si hideo kojima lauda jocul celor de la Rockstar :)
Kojima Thinks Metal Gear Solid 5 Cannot Reach GTA 5's Level - Gamechup | Video Game News, Reviews, Features, Guides
faptul ca o sa schimbi personajul cand vrei ca sa surprinzi diverse momente din viata lui, nu vi se pare ca exista posibilitatea sa ratezi anumite scene amuzante/importante la unul din cei trei?
Cred ca schimbarea aia e ceva scriptat, de fiecare data cand schimbi personajul sa il gasesti intr-o situatie amuzanta, nu face nimic important cat nu esti cu el.
Cel mai probabil, cand nu esti intr-o misiune, schimbarea intre personaje e scriptata, asa evolueaza storyul.
In schimb daca intr-o misiune pot sa schimb dupa dorinta inimii va fi colosal ... unul in elicopter, unul in banca, altul cu sniper pe cladire, ies niste combinatii ... miam miam.
:p
Pana la urma se pot cumpara case sau nu?
Grand Theft Auto V: Everything We Know So Far - GameSpot.com
You can buy more than just safe houses
Inca ceva, tot apare un al patrulea personaj jos, postura nu pare simetrica sa zicem ca e bagat de umplutura, sigur e cineva care mai apare ocazional.
CJ :evil:
la sfarsitul filmuletului arata cum cumpara o casa de 250.000. Parca spuneau in inteviuri ca jocul e de asa natura incat nu vei cumpara proprietati. E bine daca se vor putea achiziona, imi placea asta in VC si SA.
Voua va convine condusul masinilor in stilul NFS sau celui din GTA4? tare imi displace cum pareau ca se condurc acele masini, sa speram doar ca era foarte-foarte priceput tipul care juca si nu se controlau ele atat de simplist.
Cel mai probabil era Franklin la volan si a folosit abilitatea sa speciala de a conduce iar jocul a fost dat pe replay ca sa nu se vada cu incetinitorul...
Si la sfarsitul gameplay-ului nu a cumparat casa de 250.000$ dar a pus locatia sa pe GPS ca sa ajunga la ea sa o vada... Dar cred ca se pot cumpara... Imi placea extrem de mult sa ma duc sa cumpar case in GTA SA.