Eu sper sa fie bug-uri gen balansoaru' din GTA IV.
Eu sper sa fie bug-uri gen balansoaru' din GTA IV.
buguri sau nu, important e de unde il luati :)? ati facut preorder si unde? unde gasesc si eu la un pret bun :D? multumesc. renunt la fifa 14 pentru jocul acesta :))
Andrew a baut cam multa cafea, probabil de la sesiune. O sa fie destule bucati pentru toata lumea, dar nu strica precomanda la Altex care se poate sa il livreze iar cu o saptamana inainte. Eu asa as face in locul vostru.
Altex, precomanda. :)
Din cate am observat la jocurile foarte populare si foarte asteptate pretul ramane acelasi si la 3luni dupa lansare.
GTA 5 First Gameplay Video Coming Soon:
Quote:
The first gameplay video for GTA 5 is ‘on its way’. Answering questions on a GTA 5 Newswire story, Rockstar Games responded to a query on whether we’ll see GTA 5 gameplay. Rockstar answered: “Yes. Soon (or in September if you don’t want to see it before you play it… it’s up to you) – the first Official GTA 5 Gameplay Video is on its way…” So it’s coming soon and it’s important enough that Rockstar Games has even capitalised Official Gameplay Video. - See more at: GTA 5: First Gameplay Video Coming ‘Soon’ - GTA Engine
Maine avem gameplay video :evil:
omaaigaaad can't wait
la ora 5-am, in 7ore si putin, corect?
Mie imi iese 5PM la noi, ca apare la 10AM EST.
BTW: Maine mai sunt 69 de zile pana la lansare :memetroll:.
GTA 5 gameplay reveal video coming today:
Quote:
GTA 5 will get its first public gameplay reveal today July 9 at 10am Eastern time / 3pm GMT / 4pm CET, Rockstar Games has announced.
Deci peste o ora il avem, super :evil:
In mai putin de o ora avem gameplay-ul :rulez:woooooo !
eu doar sper sa surprinda..sa nu fie ceva cu misiuni plicticoase.
GOTY, called it.
ho-ho-ho-ho-ho-ho-holys*it <3
Mi s-a părut ok, nu vi se pare ca duce prea a NFS condusul maşinilor?
Mi s-a parut si mie , dar nu e nimic rau in asta.Cat despre restul jocului =D>