stie cineva daca se planuieste sa deblocheze bossii (shao khan,goro,kintaro)?
sa ii putem folosi in pvp..
Printable View
stie cineva daca se planuieste sa deblocheze bossii (shao khan,goro,kintaro)?
sa ii putem folosi in pvp..
Sunt o gramada de oameni care adora jocul asta (ca si mine de alfel) si sunt o parte care nu neaparat il urasc ci sunt un pic dezamagiti. Personal detin si Super Street Fighter IV si Mortal Kombat .... fiecare dintre acestea imi da un cu totul alt feeling la joaca. Ce am observat totusi este ca daca pun controllerul in mana unui om care nu a jucat niciodata nici SF nici MK ... acesta e atras mult mai mult de Mortal Kombat decat de Street Fighter (la fel se intampla de la SF2 si MK 1 incoace)
Orice jucator consacrat de fighting o sa va spuna ca MK este un joc care se joaca pentru fun (si este fun dar random, am sustinut asta din primele 2 minute de joc al demo-ului) iar SF este un joc care se joaca la nivel competitiv.
E random, e de fun si nu se compara cu SSF din foarte multe puncte de vedere. Comparatiile de pana acum le putem asocia intre aproape oricare 2 fighting games din lume. Este cu totul altceva.
MK va fi casual fun iar pentru fani este un joc reusit. Are in continuare elementele ce-au consacrat seria si care-i pastreaza farmecul: gore-ul (sange, fatalitati, etc), personajele cu miscarile lor unice, arenele, uppercut :D
Una peste alta este o aditie bine venita in comunitatea fighting dar care insa ii lasa pe unii dezamagiti pentru ca altele erau asteptarile.
@Ares doar pt ca Swingshot a incercat sa gaseasca ceva mixups pt wake-up game nu inseamna ca tot jocul e random, mai ai de jucat inseamna
@sekhemet ARE YOU INSAAAAANE?! cum sa bage bossi?!?!!?!? cand in sfarsit au scos un mk cum trebe, echilibrat, gameplay foarte bun tu vrei bossi?! ar strica jocul, mai ales daca americani sunt americani si se decid sa nui baneze la turnee, deci NU!!!! ar fi cea mai mare prostie sa ii bage, ar strica jocul complet, ca sa nu zic de online, cand insfarsit ai zi buna, castigi bati toti spamerii, se trezeste unu sa ia un boss si iti strica toata ziua. NO ****ING BOSSES!!!
Mike, nu zice nimeni ca tot jocul e random. Dar e suficient sa aiba cateva elemente random ca sa-ti dea o senzatie nesigura atunci cand joci. Ti se pare ca faci ceea ce trebuie si de fapt pierzi pentru ca o serie de lucruri sunt grabite, nefinisate as zice.
N-am crezut vreodata ca o sa ajung la nivelul in care sa vreau frame data pentru un fighting pentru ca deja o dam in matematica si dispare fun-ul. Dar aici ar fi nevoie sa intelegi ce lovitura bate pe cealalta, de ce se intampla anumite lucruri, cum sa faci wake-up corect, etc...
Mikael , intelegi la ce ne referim cand spunem random intr-un fighting game? daca da , te rog sa ne explici si noua , sa vedem daca ne referim la acelasi lucru , daca nu ,te rog sa ne spui ptr ca o sa-ti explicam.
nu am spus ca tot jocul este random.
hai sa nu intram in fanboy talk :sniper::fanboy:
pareriile sunt impartite..ssf fans intotdeauna vor prefera ssf
mk fans intotdeauna vor prefera mk...
este mortal kombat topic nu street fighter topic..
daca veti continua asa,sigur se vor isca flames..as always..
jocul este o capodopera,ambele sunt capodopere pentru stilul ales
on topic: au anuntat ca vor face o serie de patchuri care vor repara multe probleme..
vor repara multe probleme.. :-?
sunt curios daca dupa ce vor repara multe probleme o sa pot sa joc si eu cu sonya asa ca pe vremuri
oricum jocul tot ca un mk 2 cu x ray va si dupa aceea;))
Te grabesti si tu putin. Nu e deloc vorba de fanboy aici. Nu sunt fanboy SSF, sunt iubitor de fighting games. Din moment ce s-au facut referiri la asemanari cu SSF mi-am spus punctul de vedere.
Imi place MK dar sunt lucruri care puteau fi facute mai bine, avand in vedere ca suntem in 2011. Si cu asta am incheiat pe subiect.
Trebuie sa scoata patch-uri dar ar fi OK sa ne anunte cand le scot si ce-au reparat. Se laudau cu acel sistem care repara bug-urile in timp real, fara sa faca update-uri de versiune. Insa eu vreau sa stiu cand s-a intamplat asta si exact ce anume s-a reparat. Sper sa-si bage mintile-n cap sa sa faca un fel de patch release notes.
nu stiu care dintre noi este fanboy ....."noi" care spunem lucrurilor pe nume sau "voi" care nu le acceptati?
p.s. am fost , sunt si voi fi fan mk , chiar daca sunt fan mk asta nu inseamna sa nu trebuie sa aduc o critica jocului cu atat mai mult cand chiar este pe bune ;)
Mortal Kombat Arcade Collection Coming This Summer - News - www.GameInformer.com
Quote:
Fighting fans have been enjoying the newest incarnation of Mortal Kombat for several weeks, and part of the game's popularity is its return to the series' roots. If you have no idea what those roots are, you should probably check out the upcoming Mortal Kombat Arcade Kollection.
The game will be available for download on PC, Xbox Live, and PSN in late summer, and includes Mortal Kombat, Mortal Kombat II, and Ultimate Mortal Kombat III. You'll get all three games for the low price of 800 MS points or $10.
According to Warner Bros.' press release, the Arcade Kollection is "arcade-perfect," and is being developed at Other Ocean in conjunction with the MK creative team at NetherRealm studio.
ma intreb cand or sa dea drumul la dlc'uri cu caractere noi,pentru mai mult ca sigur au deja modelele pentru maj, cum ar fi de exemplu Motaro care apare in story putin.Am observat cand sunt la the pit sau in gradina lui tsung daca va va uitati in spate mai sunt 2 figthteri care se bat pe un alt pod.eu pana acum am observat-o pe Frost,Kenshi,Kyra,Li Mei,Kano(care este deja in joc),Jarek si nu sunt sigur dar ar parea sa mai fie Fujin sau Shinnok(unul in kimono lung) si au mai fost cativa dar nu mai dau nume..oricum aproape de fiecare data cand incepe stagiul sunt fighteri diferiti..
---------- Post added 12-05-2011 at 08:28 PM ----------
personal il vreau pe Havik :D lord of chaos
au fost anuntati deja Scarlet si Kenshi, pe langa ei mai sunt dlc-urile de costume clasice, anyway eu unu abia astept sa vad cum e Kenshi, sper sami placa, ca sa ma apuc de el :D, pe langa cele 2 personaje mai sunt destul de multe personaje care le pot baga, CARE NUS BOSSI!, GEN Rain, Frost, Cyber Smoke
, SubZero fara masca (avea cateva faze diferite) etc. acuma tot ce ramane E SA REVINA PSNU!!
http://www.youtube.com/watch?v=Jy3RCf1k_Ag
@Ares nu vreau sa ne certam, dar postul tau se axeaza cam pe tot jocul nu doar wakeup-ul care il explica Swingshot, da teai referit ca este random wakeup-ul la inceput dar dupaia ai inceput sa te axezi pe tot jocul, pe langa asta, Swingshot a explicat ca este un moment prestabilit in care poti sa faci acel wakeup game, pe langa asta, mie mia intrat in instict, sa zic asa, momentul ala cand pot prinde oponentul pe wake up, e adevarat ca nu stiu eu prea mult detalii and cant break a game down to every last detail, eu unu joc si am jucat fighterele tot timpu din instincte si nam avut niciodata probleme, da ma mai uit peste frame data si chestii de genu dar nu ma bazez niciodata pe aia
P.S. sorry for the grammar i tend to write chaoticly
Cred ca si Fujin isi va facea simtita prezenta! Era unul din preferatii mei...alaturi de Quan Chi ;)
fujin mai mult ca sigur va exista ca dlc pe viitor..este un personaj cu o legatura puternica in lore'ul jocului..si in plus mai mult ca sigur
l'am vazut si pe el in backround pe arenele despre care vbeam mai sus..
deci exista char skin pt el