Din cauza socului am ramas fara cuvinte. Va rog sa ma scuzati:
The New Mortal Kombat Trailer Is Pure Brutality
Din cauza socului am ramas fara cuvinte. Va rog sa ma scuzati:
The New Mortal Kombat Trailer Is Pure Brutality
Great news The trailer is awesome, love the 2D look, iar finalu ma face sa cred ca in sfarsit o sa avem fatalitati ca pe vremea lui Trilogy Move, fara move, sigur o sa aiba suport pentru fightstick
�n sf�rşit, back 2 basics. Violenţa a făcut din primul Mortal Kombat un joc de neuitat. Observ că sunt majoritatea arenelor din 2. Singura mea dorinţă, este să fie even MORE BLOOD!
Dacă tot vorbim e MK, �n spiritul ideii lui Rodriguez din Sin City, cineva a vrut să v�ndă ideea unui nou MK the Movie lui Warner Bros.
E binevenita revenirea la perspectiva 2D, sper sa mai lucreze totusi la sistemul de lupta, sa nu fie la fel de simplut ca in MK vs DC.. Si sper sa fie toata lista de luptatori, ca in MK Armageddon. Oricum, looks like a buy for me.
Daca te apuci sa inveti combo-urile alea grele (banuiesc ca in asta constau challenge-urile, nu l-am jucat decat pe la prieteni in versus), orice joc de batai devine complicat. Eu ma refeream la mecanica luptelor, care in MK vs DC mi-a parut foarte limitata si inceata fata de concurenti gen SF4, Tekken 6 etc..
Pare genial din trailer , si chiar imi pare bine ca au revenit la arenele vechi din mk2 , mk3 , Umk3 . Jocul pare bun din trailer si cred ca va fi super tare cand va iesi ! .
Bookmarks