@MonkY ne mai aduce "taguri";;)? din cate am observat vot fi cateva "fete" noi:)
@MonkY ne mai aduce "taguri";;)? din cate am observat vot fi cateva "fete" noi:)
Daca vreti, punem tag-uri. Dar mi-e sa nu se supere cei/cele care vin ca insotitori/insotitoare... Also, am vazut ca multi nu agreeaza ideea.
Dar, stiti cum facem ? Eu aduc tolba de stickere la mine... nu mai printez nimic. Luam frumusel niste "carioci" si le scriem acolo pe loc. Cine nu vrea, il tatuam sau ii desenam ceva pe tricou :))
Cat despre ce jucam... eu zic ca ne descurcam noi... n-avem "program". Eu unul vin mai mult pentru relaxare... mai o gluma, mai un karaoke... mai ceva la ghiozdan... mai un paharel... Apropos de asta, sa nu mai aud scuze de genul "eu nu beau ca sunt cu masina". Lasati si voi masina acasa... ca la "club" nu se vine ca la Opera. Pai ori ne "dicstram" ori nu ne mai dicstram ? :D (Departe de mine gandul ca doar daca bea cineva se distreaza... dar e pacat sa nu ai cu cine sa ciocnesti un paharel... macar asa de sfarsit de an)
P.S. Am reusit sa iau si heliu si baloane... chiar vreau sa va vad cum sunati la SingStar. Ovidiu, you have been tagged :evil:
m-ai convins, imi las maina acasa :)), ori suntem petracareti, ori nu mai suntem... :P (expirata rau gluma, stiu, dar e prima data cand o folosesc:x)
Hmm, cred ca desi suntem in perioada de criza... Mosu' Consolist o sa aiba tolba plina cu goodies. Dar, shhht... sa nu stie nimeni :D
Fiind vorba de alcool, Monky, vroiam sa te intreb (am vazut ca parca data trecuta s-a putut):
Pot aduce o sticla de Red Label si Cola sa impartim pe acolo din ea la cine doreste? Nu de-alta, dar am pe acasa....
Din pacate ma tem ca nu se poate. Decat daca vorbeai din timp cu sefa de-acolo si aveai OK-ul ei. Eu de exp. mi-am adus frumusel Wembley-ul pt. ca doar asta beau de ani buni.... le-am cerut sa aduca "pe stoc" si atunci mi s-a spus clar "poti sa-ti aduci tu pt. ca noi avem exclusivitate cu alt producator". Ori eu fara Wembley, faceam ca in reclama si probabil as fi renuntat la locatie :evil: As fi preferat sa nu fiu nevoit sa ma car cu sticle de-acasa, dar daca ei nu vor sa aduca... nu-i pot obliga. Cu restul bauturilor nu stiu, deci nu pot sa ma pronunt. Ideea de baza era "bufet suedez platit" + "bautura de la bar". Sorry.
---------- Post added 18-12-2010 at 09:38 AM ----------
Btw, sa mai aduceti si voi gamepad-uri si jocuri... just in case :D
So, cum se ajunge mai exact �n La Historia? Un punct de reper? :D
Și pe la ce oră �ncepem să ne facem apariția?
Este langa restaurantul Izvorul Rece. Ora 18:00.
Graft, potrivit rodarkone, punct de reper ar fi Parcul Izvor. Iar ora, conform MonkY, ar fi 6. De inceput.
Aloooo ! Centrala ? Ce treaba ai dom'le cu Parcul Izvor ?!? E la kilometri distanta... Poate vroiai sa spui Izvorul Rece nu Parcul Izvor :D
Aveti aici detaliile: http://www.consolegames.ro/forum/f60...tml#post473233 si harta: NORC - Imagini panoramice la nivel de strada (street-view) din Europa Centrala si de Est
Ups.. da ai dreptate MonkY, ala e la Casa Poporului :)) Deh, ar trebui sa stiu zona Foisor-Mosilor-Armeneasca-Universitate pe de rost tinand cont ca am facut 5-12 la Cosbuc /pe Olari/, dar s-au mai asternut anii si peste mine de atunci :D
PS: Parcul ala din rond e Parcul Izvorul Rece /ma rog, voba vine ca numai parc nu e mogaldeata aia/. Scuze de confuzie Graft.
Il si vedeam pe Graft asteptand in Parcul Izvor :))
si va rupeti in gura again...asa si trebe:evil:
Aha, deci ați vrut să mă induceți �n eroareeeeeee, bineeeeee :-w
Party in 3 hours abea astept!<:-P
imi e fooooooooooooame. sunt in cantonament ptr intalnire si de doua saptamani consum doar apa rece cu lamaie....
Da ce ba tu ai Wii?
Woo, foarte misto a fost :D Pacat ca am plecat primul :(
Thanks MonkY si CG pentru atmosfera ^_^
Mulțumim echipei CG pentru efortul depus �n organizarea acestui eveniment, Moșului Consolist și sponsorilor pentru premiile acordate și celor din stuff-ul La Historia pentru că ne-au suportat.
A fost interesant, am văzut fețe noi, s-a m�ncat, s-a băut, s-a socializat (eu cică mai puțin), s-a c�ntat și s-a simțit bine �n general, care este. Cu alte cuvinte, am făcut succesuri.
Revin cu poze după ce le sortez, �nsă momentan las un sneak peek :D