Atmosfera a fost extraordinara! Pacat ca a trebuit sa plec :wall: Damn!
Atmosfera a fost extraordinara! Pacat ca a trebuit sa plec :wall: Damn!
I want you back :D
Thanks pentru pareri , multumesc fanilor si familiei...pt sustinere !
Grammy la petrecerea viitoare ! :D
Ovidiule - practice !
why so serious? :tooth:
cheer up guys :banana:
:-SS
monky face poze la toti dar el are numa una,si in aia e serios lol
....show-off :D.... :P
Multumim frumos MonkY, esti un fotograf de exceptie =D>
Numai laude pentru o seara extraordinara, distractie din plin, mancare foarte buna si sa te tot duci la astfel de intruniri.<:-P
:rulez:ConsoleGames e cel mai tare!:rulez:
So..when's the next meeting?
:mariodance:
:mariodance:
Ah, am avut de gand sa raspund... si-am uitat de thread. Well, ca de obicei, nu suntem prea norocosi. Sau poate putem spune ca se schimba norocul ;) Ideea este ca mult laudatul bucatar (cu care de altfel discutam toate cele in ceea ce tinea de rezervare, mancarica, alea alea) a plecat in alta parte. Vroiam sa merg Sambata in acea "alta parte" (am inteles ca avem si acolo aceleasi facilitati... ba chiar mai mult spatiu, plasma, etc.) insa era un botez... si n-am mai avut loc. Merg in weekend-ul acesta, dupa care fac o vizita si pe la La Historia sa vedem daca au bucatar... si tragem concluzia.
In principiu va fi ori in noua locatie (cu aceeasi mancare buna ca si pana acum), fie in vechea locatie fara mancare sau cu un nou bucatar (damn, iar o sa fiu beta tester). Cred ca un 16 Octombrie ar fi suficient ca sa luam salarii si toate cele, nu ?
Chief , ce se mai aude cu noua/vechea locatie ?
Spre rusinea mea... nu am reusit sa ajung (sorry, in weekend m-am trezit cu apa prin casa). Si din pacate in weekend vom fi out of town... Daca poate cineva sa mearga la noua locatie... poata sa faca niste poze... ar fi super. Daca nu, saptamana viitoare sper sa nu se mai intample nimic si sa ajung acolo. Sau poate intr-o seara... Imi cer scuze, e o nebunie maxima la mine lately...
Sau... facem tot acolo, si ne riscam cu ce bucatar nou or avea. It's all upto you.
eu zic sa ramanem tot pe vechea locatie pt ca deja ne stiu toti acolo. in plus daca bucatarul da chix va fi rastignit cu siguranta (mai ales daca nu baga salata de shaorma mwahahahahahaha)
Salata de shaworma , i love it :X
nu dorm mane :D
dar daca eu pot face salata de shaorma acasa, ar putea face si noul bucatar nu? :D
sincer acum locatia e super ok de asta ziceam sa ramanem tot acolo. dar daca rezervarile le facea bucatarul ( wierd) si nu se mai poate merge si in alta parte.
OK guys, imediat o sun pe noua persoana care se ocupa de La Historia... si revin cu ce detalii. Intreb daca noul bucatar stie sa faca salata de shaworma :)) Daca nu stie, il invatam noi :evil: