Hooray ! Am internet :D
Hooray ! Am internet :D
am pus si eu un marker.....where corn used to be :D
kind of back on topic.
Se mai merge la Taverna Sarbului? Si cand... ? Sau erau doar planuri de viitor...
Add me +1 la rezervare
Sambata, 25 Octombrie, ora 16:00 - Taverna Sarbului. Probabil maine sau luni voi face rezervare. Cine s-a anuntat, bun. Cine nu, sa fie sanatos :)
Ce s-a intamplat cu threadu' cu povestiri and stuff ? Nu a mai scris nimeni in el si a disparut ? :(
Nu a disparut, doar ca nu mai e sticky. E aici: http://www.consolegames.ro/forum/f60...lului-concurs/ . Sorry, eu n-am avut timp sa dorm, daramite sa mai nascocesc vre-o povestire... desi am multe horror-uri in cap :))
Ah, acolo era. Nimeni n-a mai scris nimic I see. Meh. Poate mai fac si eu ceva :P
In alta ordine de idei, ma anunt si eu pentru sambata 25 la Taverna Sarbului, daca nu-i prea tarziu! :)
Welcome AlanPoe. Nu e prea tarziu, luni (cel tarziu marti) facem rezervare.
Vreau si eu ! Se poate ? Mersi !
Sure thing. Ia sa fac lista sa vedem ce rezervare facem...
Khan + 1
Me + Cris
Darkie + 1
Dj Mo + babulu + 1
alanpoe
trickz
qweqwe
darcangel ?
donely
Total : 13 persoane. Hai mai sariti careva, ca e cu ghinion. Va mai las un pic...
Update : 14 daca ajunge si darcangel. Well, fac azi rezervare pt. 14 :)
Acum, nu stiu daca am sa pot veni; sa vad cum imi ies pasientele.
just for fun
Console Games - Clans - Playfire <:-P
cred ca vin si eu dar nu vreau sa confirm de acum ca sa va incurc , daca e vin cu taburetu' de acasa
Bon, avem rezervare pentru Sambata la ora 14:00, la Taverna Sarbului. Sorry ca nu s-a putut la ora 16:00, insa doar asa am reusit sa rezolv (seara au alte rezervari... insa stati linistiti, puteti ramane cat doriti, nu ne da nimeni afara) :)
Va recomand sa veniti infometati. Pentru cei care nu stiu adresa, detalii aici: Taverna Sarbului - Bucuresti
Rezervarea este pe numele Daniel. See you there !
Pot sa vin si eu?? Iar am uitat ... E un dress-code obligatoriu? :)
as fi vrut sa vin si eu...dar acum e prea tarziu pt mine
eh :-<
sper ca data viitoare sa observ si eu mai din timp
Cred ca se mai pot pune 2 scaune la masa >:). Ce zici Monky?
O sa sun maine sa mai cer inca 4 locuri. sekhemet, kinezu, Bobby + 1. Nu kinezu, fiecare se imbraca cum se simte mai ok. Sper ca nu in costumul lui Adam :D
Later edit (as in tommorrow): Am sunat, si ne-au mai adaugat inca 4 locuri. So, you're welcomed :)
Once again, pentru ca vad ca multi au inteles gresit. Intalnirea e la ora 14:00 si nu 16:00 !!!
Rezervarea pe numele Daniel...
It was nice seeing you all guys together. M-a rupt Taverna Sarbului la buzunar, dar a meritat. Kisses and roses :)
Si acum pozele (desi am cam uitat sa facem), cu prezentare.
1. Darkie ii explica Oliviei de ce e bine sa-si cumpere in continuare jocurile bune... si ca de fapt nu el i-a stricat iPhone-ul :evil:
2. Se observa cum Dj Mo tot incearca sa se ascunda in fumuri :))
3. Tot Dj Mo si babulu invaluitzi intr-un halo.
4. Donelu serios. Nu mai fuma trabuce ca ajungi ca Eddie (de la Iron Maiden, pt. necunoscatori)
5. Eu si Cris incercand sa mimam iubirea din aer.
6. Trickz incercand sa-i explice lui Darkie ce misto e carami... ermm.. .zunele :)
7. AlanPoe, Kinezu, Donely (spunand o rugaciune pe sub masa), Cris si eu cu reclama la Borsec
8. Bobby trist. Se ducea la nunta :))
9. Bobby si iubirea lui, qweqwe (la cravata).
10 - 11. Khan si DeeDee la separeu. Ii explica unde a fost azi noapte, si de ce a mancat bataie Steaua.
12. O portie "mica" de toamna.