Si acum, piesa de rezistenta. Darkie dupa ce a primit premiul cu tshirt MGS4 (thx Kinezu !).
Originalul... si adevarul. Darkie is a god !
Si acum, piesa de rezistenta. Darkie dupa ce a primit premiul cu tshirt MGS4 (thx Kinezu !).
Originalul... si adevarul. Darkie is a god !
Stiam eu ca Darkone are ceva special :))
in a doua poza s-a nimerit la fix candelabrul ala :))
He is a saint >:)>
Poza cu mine unde e ?
In sfarsit il mai vedem si noi pe Mo ca da cate un zambet prin poze :D
Tare si asta cu darkie :)). Nice T-Shirt
of ce rau imi pare ca nu am putut ajunge..
cand se mai face o intalnire de gen,o sa fac tot posibilul sa vin..acum o sa urmaresc mai des,sa vad cand se mai stabilesc..
Eh, a doua poza e un pic "modificata" de mine :))
Sorry maestre, dar cred ca se terminase filmul pana ai venit tu :D
Glumesc, am mancat atat de mult ca am uitat sa mai fac si poze...
L.E.: Cred ca si trickz are aspiratii la functie :)
dar ce serios e darkie :))
De fapt in poza de pe caramida erau niste gagici semi-dezbracate si ... zambeam pe sub mustata.
Nu stii cum a facut DeeDee cand s-a uitat prin caramida :) Atunci khan zambea pe sub mustata :D
Ehehe... Pm cine vrea pozele high rez de pe Zune erm CARAMIDA :roll:
ce ma enervati!! :) When's the next meeting? Poate dau si eu o fuga pana la Bucuresti! Mi-ar face mare placere sa va cunosc. Singurul cu care m-am gasit de pe aici e Darkie. Bine, au fost si altii, da' nu si-au facut aparitia pe forumul asta pana acum.
PS: darkist imi place ce cioc + moustache ti-ai lasat. Fits you well! :D
Junkist te asteptam cu drag. De asemeni pe orice consolist care vine din provincie, ca doar d'aia se anunta cu 1 saptamana inainte sa aiba toata lumea timp sa apara.
PS: pozele mele sunt in geanta la Olivia care e la ea acasa - o sa le bag si eu cand o sa le am :) (sunt facute de Trickz deci sa nu va speriati :p)
Pey poate strang un groupie de 4-5 insi de prin zona, Braila + Galati, ca oameni sunt (cat sa imi incapa in masina) si o punem de un drum la bucuresti special pt asta. Am un amic ff bun, cu care ma stiu de vreo 8-9 ani de zile. Ar putea sa imi fie tata, are vreo 40+ insa e super maniac cu jocurile, ma face degajat la multe capitole! Si...n-ati vrea sa il aduc pe capu' vostru, este pur si simplu terorist omu in ce hal se implica in discutii si cum se manifesta mai ales! :)) Am sa ii propun sa vedem ce zice, desi nu cred ca ar refuza o iesire de genul asta :) :-B Ramane sa urmaresc topicul si sa vad cand imi fac timp :)
Ar fi super daca ar veni lumea si din provincie :)
Junnkie: va asteptam. Si cu ocazia asta, astept idei/recomandari pt. urmatoarea locatie. Dar sa incercam sa nu mai sarim pe localuri asa scumpe, pls... ca e bugetul si-asa usurat de perioadele astea de sarbatori :D
Sambata se vorbea de restaurand indian. I have 0 knowledge intrucat nu stiu despre bucataria indiana decat ce am vazut pe Travel & Discovery. Trickz, tu ziceai ca te pricepi, asa ca asteptam recomandari, meniuri, localuri (daca or fi mai mult de unul) :D
am stat mult p bara , asa ca , la urmatoarea intalnire voi fi prezent :D
Hmm Indian ? Interesant...;)
babulu: mooo..ma..moom...mrrr.... bffff..
Mo: in traducere, doarme monica nu pot vorbi.