Si eu un Godfather de 360 :)
Si eu un Godfather de 360 :)
Eu un Oblivion de 360. Din pacate e in italiana, doar vocile sunt in engleza si Smackdown vs Raw 07 in stare proasta dar functionabil, fara manual, aceeasi situatie ca Oblivion.
Nu pot sa spun decat ca va veni mosul si din partea CG. Mai saracut, cum o putea el... dar va asigur ca vine :)
Ne vedem sambata. Hohohooo !
Deci...ultimul anunt..sa rezervat la pui de urs in Crama(jos),dar DE LA ORA 19:00..DATA 20 DEC.
Asta este..crama se deschide la 19:00...de aceia si decalarea...programului artistic:)
Sper sa imi fac si eu simtita prezenta....:)...daca nu ..poate vine Aby..si mi-l puneti si mie intru-un
taxi sa se intoarca acasa...sau luati-l voi...:)
Si punem si noi un joc de xbox360 din partea mosului......:)....
Iar ai treaba?
@Dumy... daca nici acum nu vii, chiar ca ma supar... mai ales ca este si ultima intalnire pe 2008
Imi fac niste operatii estetice ..si iau medicatie...poate termin..:)...pana sambata..:)..
P.S rezervarea este facuta pe numele meu DUMY..
Incerc sa vin domnul djmo...incer..o sa ma straduiesc mai mult..'sefu'..:)
pai lasa ca te operez eu sambata... vrei si silicoane?
Naspa ca e la 19.00 si mai ales la Crama, unde e destul de nasol si intunecat.
Dar asta e, bine ca ne strangem.
Sper sa ajunga si Dumi, ca de 3 intalniri zice ca vine si tot amana.
2 intalniri..sa nu exageram...:)...
uh
nu am mai fost acolo...daca o sa vedeti un pletos cu parul prin in coada care se invarte in gol sa ridicati o mana :D
sau doua
Dumy, iti pui silicoane?
Mai adaug si Timeshift la tombola, pal, full en
eu nu am ce sa adaug :(
poate o sa aduc o sticla de vin ceva pt tombola...in functie de buget
Nu-mi pun mey silicoane...:).....am deja..:P...va povestesc eu..:).....
Frati de peste "hotare", vin si eu, chiar daca-mi tai o vena, sa-mi impresionez sotia, am nevoie de o iesire. Ma aduce Grey, el ma conduce acas'.. si reciproc.
Am renutat la orice fir de par, jeez, kilo in plus.. sper sa mi se mai racoreasca / creieru' in acest mod.
Da'l vreau pe Axeaxel langa mine. Sa nu refuxi omu' .
Count me in (+padawan).
qweqwe, unde esti, bro? :D
daca nu vine Bobby, nu mai ne onorezi cu prezenta? =((
Cum zice Mika....me 2 :p