Originally Posted by
Taw
Mane, tu ai fost vreodata la un laser d-asta sau vb din auzite?Deci daca MIE mi-a placut, care nu suport shooterele, sunt sigur ca baietii de la MW2 sau GOW2 se vor simti in mediul lor, unde isi vor putea face "numerele".:P
In plus de asta exista o fisa de scor personala, statistici, de toate.
In primul rand exista ca o incapere cu mese si scaune joase unde sunt puse la disponitie sucuri, bauturi, etc..si unde se sta in pauzele dintre runde pentru impresii/rasete/etc.
In al 2-lea rand o runda are 20 min, deci 3 runde ar fi perfect, iar in pauza dupa fiecare runda (pauza 20-30min, depinde cat vrem noi) se sta la "un pahar de vorba".
Eu cu firma am luat 3 runde + o runda de inceput (12min) si am plecat de acolo la 21.00 (incepusem la 17.40), deci am stat peste 3 ore.Crede-ma ca alergi de-ti sar capacele si ai nevoie de odihna, la inceput toti eram zmei ca rezistam fizic.Vreo 2 colegi au venit cu febra musculara a 2-a zi.
Dp meu de vedere ar fi perfect asa pt o intrunire viitoare, mai ales ca imbinam actiunea si dinamismul specifica gamerilor cu o discutie interesanta la o bere/suc in pauzele dintre reprize.Eu personal as vrea sa ma si distrez cu baietii de pe CG, nu doar sa tocesc un scaun.De ex cand am fost cu Grey+blazer+floryn+altii la paintball a fost beton.S-a jucat, s-a facut pauza, ras, baut, etc.Pacat ca eu nu sunt un shooterist prea bun si m-au cocosat baietii.:)