Inca o intalnire CG foarte reusita :D. Pacat ca de data asta ne-am cam luat tzeapa cu mancarea :)
Inca o intalnire CG foarte reusita :D. Pacat ca de data asta ne-am cam luat tzeapa cu mancarea :)
Ummm. Se pare ca Dj Andrei nu a postat dupa ziua de ieri. :-S
Stai linistit Dj Mo ca am ajuns acasa.lol ! Foarte tare intalnirea, inca mai rad de la glumele lui WebPredator si ale lui Dj Mo ;;) !
Imi pare rau ca nu am putut sa fiu si eu la intalnirea de un an, dar din pacate la data respectiva am fost plecat in concediu. AM vazut pozele...bestiale. Atmosfera si tortul de vis. Multumim din suflet tuturor celor care fac posibil, ca aceasta comunitate sa existe. La Multi Ani CG :rulez:=D><:-P
A iesit foarte bine intalnirea,atmosfera si discutiile.Ma bucur ca am avut placerea sa va cunosc personal.Nu ne ramane decat sa o tinem tot asa <:-P
P.S
Ciypriyan , mai sunt ploiesteni pe forum.Respect
Consol3 stie de ce ?;;)
Eu ti-am zis sa pui cu mancarea,ca ati zis ca ati luat teapa.
L.E. mai bine ouneai mia multe poze daca nu ai cu ce ti-am zis eu...
Imi puteti spune si mie cum sa dau Thanks unui user? ;;)
Apesi pe butonul "Thanks" din dreapta postului. Vezi ca are un thumbs up cu galben, e usor de vazut.
Nu gasesc nimic. Ori is chior, ori nu-mi apare. :-/ Trebuie sa am un anumit lvl de reputatie sa pot da?
minim 10 posturi parca :-?
Ceva sa-l ajute: http://www.consolegames.ro/forum/f35...spambox-plx-d/ lol
Aha. Mersi de raspunsuri.
PS: 10 =)
Ar trebui sa se faca un newsletter cu intalnirile, ca uneori mai uit sa ma uit si pe threadul asta si pierd intalnirile. Ce ziceti? Sa facem cei care merg la intalniri o lista ceva si cand se mai stabileste o intalnire sa se dea un mail :)
We don't do newsletters (keep your mailbox clean, save the Earth) !
We don't do Mass PM (keep your mind fresh, saves you time and nerves) !
Asa ca aici ramane cel mai simplu... loc de intalnire :evil:
De ce de fiecare data cand postez pe un thread automat devin subscribed la acel thread? :-?