ai dreptate, orientarile sunt diferite!
tks Derekgl super pret pt Hitman, era pe lista mea de asteptare la Price Drop, am si un cod de 5 lire discount asa ca ajung cu el la 15 :p
Printable View
ai dreptate, orientarile sunt diferite!
tks Derekgl super pret pt Hitman, era pe lista mea de asteptare la Price Drop, am si un cod de 5 lire discount asa ca ajung cu el la 15 :p
Eu inca astept confirmare la comanda de la Flanco, de 2 zile :|.
Mie trebuie sa imi soseasca azi-maine R3-ul. Sper sa vina azi ca din cate am vazut, niste useri de aici au postat ca le-a ajuns jocul deja :)
Si la mine s-a confirmat comanda. O sa sun totusi sa ii intreb daca la SOCOM vine si cu casca. La cum pun ei reducerea (-200 si ceva ron) cred ca ar trebui sa fie cu casca.
Nu vine cu casca
La mine nu a ajuns azi Resistance 3-ul, sper ca poate maine (cand s-ar implini si alea 48 de ore date de ei ca maximum timp de livrare).
:Deu in ziua comenzii la Res 3 si SOCOM am rezolvat..cum? foarte simplu!
am sunat, am vb.frumos.(dupa voce parea o pasarica tanara) si in ziua aia am ridicat de la Unirea(stau aproape) Res3 iar SOCOM imi vine azi(ca e trecut de 12 noaptea)
Batman: Arkham City: Game of the Year Edition PS3 | Zavvi.com
Doar 15 lire Batman Arkham City GOTY, l-am jucat pe ps plus jocul si mi-a placut mult, merita fiecare banut.
Tocmai ce a venit acum curierul. Din doua jocuri a venit doar unul, ceva ce nu am comandat. Acum stau dupa aia de la departamentul vanzari
ti-a venit alt joc decat cele 2 comandate? ce ti-au trimis?
Mi-a venit doar Ratchet and Clank: A crack in time(diferenta de pret de 10 lei). Trebuia sa primesc Resitance 3 si Ratchet and Clank: All 4 one.
Joc MotorStorm Apocalypse pentru PlayStation 3 - Jocuri Console - Gaming - IT&C - 39.99 Flanco
Battlefield 3 PS3 - 149.99 @ ALTEX
Call of Duty: Modern Warfare 3 - 143 ron @ Flanco
Uncharted 1 + 2 PACk - 99.99 @ Flanco
Uncharted 3 - 99.99 @ Flanco
Din motivul asta l-am bagat, insa pe zavii e GOTY edition pe la 120 ron :)