parca vad ca urmeaza runda a doua de plangeri, m-am inscris si eu la un resistance 3, desi primele doua m-au dezamagit, dar la 50 de lei, ieftin ca braga :evil:
Printable View
si eu am dat comanda de R3 si Infamous 3, cu ridicare din magazin ... sa vedem ce iese
Buy Call of Duty: Black Ops II on PlayStation 3 | Free UK Delivery | GAME - �32.99
Buy Call of Duty: Black Ops II on Xbox 360 | Free UK Delivery | GAME - �32.99
Are si nuketown dlc din cate vad:)Apelati cu incredere la RobertDinu sau BodoPsx
Offtopic: Spec Ops the line vad ca , nu mai scade:(Tot astept un price drop la 12 lire:)
Thread cleaned. Pentru corecturi si greseli gramaticale va recomand threadul http://www.consolegames.ro/forum/f69...gii-forumisti/. Pentru off-topic talk, recomand cu multa caldura aria de Offtopic.
Am comandat si eu de la Flanco MotorStorm Apocalypse(40lei) si
Resistance 3(50 lei). Preturile cred ca sunt foarte ok. Acum sa vedem daca va fi onorata comanda. Cu Altex m-am lamurit.
Continuati discutia pe Ghidul cumparatorului consolist .
Daca ati gasit oferte nu ezitati sa le postati ;)
Ghici ce, mergi la casa si te se spune pret dublu fata de cel de pe eticheta... dafuq?! "n-au apucat colegii sa le schimbe". S-antamplat acum f'o saptamana.
Sper ca online sa fie mai bine sa va onoreze comenzile. End of offtopic. Sorry about that.
PS: De la Altex n-am mai primit nici acum un semn, comanda mea s-a pierdut, desi am "platit" produsele in avans... Ei au dat bonus, ei au luat. Meh...
Metro 2033 gratuit (Steam Redeemable) : http://www.facebook.com/THQDemos?sk=...HN-4aL_d-dQT74
Se pune ca e pret bun si daca e gratis, nu? :D
era misto daca ofereau un cod si pe PS3 :) asa cu PC-urile mai greu, cel putin la mine
Il aveam deja de la Humble Bundle - dar e binevenit!
Apropo, atacati Humble Bundle ca sunt stiva de jocuri bune cu doar 5.5-6$ - The Humble THQ Bundle (pay what you want and help charity)
Cheers,
L.
Mi-am luat si eu astazi Resistance 3...e mai bun decat 1 sau 2 si se joaca si la 2 dar grafica aduce putin(foarte putin din fericire) cu tampenia de joc Bordeland(o tenta de cartoon) si mi-am comandat si SOCOM.....
....Quote:
dar grafica aduce putin(foarte putin din fericire) cu tampenia de joc Bordeland(o tenta de cartoon)
am vrut si eu sa comentez insa m-am abtinut dat fiind topicul! insa dupa mine Borderlands este un joc excelent atat ca grafica cat si gameplay! vezi Prince of Persia care a a adus acest tip de grafica Cartoons, mi se pare geniala!
atat!:D
De gustibus non est disputandum - Wikipedia, the free encyclopedia
e doar parerea mea n-am vrut sa supar pe nimeni, am vrutt sa spun ca producatorii jocului gandidu-se probabil ca actiunea se petrece in anii 50 i-au dat o usoara tenta de sepia ce aduce cu acel "cartoon" care mie imi dsplace, nah daca mie nu imi place Borderland(grafica) nu tre sa dati cu pietre...