Nu stiu daca sa dau thanks la post sau nu :)
Nu stiu daca sa dau thanks la post sau nu :)
Nu ma pot abtine si dau quote din nou, cu o parte importanta bolduita.
Oare cine are dreptate...exist sau RvsS
Adica romanii dau buluc la un JOC de peste 200 lei, dar in acelasi timp sunt saraci... Ceva nu pusca.
RvsS, daca nu e confidential, poti sa ne spui CATE bucati de Starcraft 2 o sa primiti ? Banuiesc ca nu ati comandat doar 10-20 pentru copii bogatanilor...
Sunt mai multe canale - pe site, in magazine, pe site-uri partenere. Nu am o cifra exacta, dar ceva mai mult de 10-20 :)
Razvan, pe mine m-a sunat colega ta de saptamana trecuta, dar nu m-a mai sunat si azi, asta inseamna ca trimite jocul oricum?
Razvan, nu ati primit nici acum Super Mario Galaxy 2?
Mersi.
rulzmaker - sigur, daca ai confirmat telefonic pleaca de la noi jocul.
Raskolnikov1944- nu distribuim jocul respectiv.
veti mai aduce acel spring bundle? Pagina Produsului
Nu se mai produce, deci nu cred ca il vom mai avea.
sa inteleg ca maine ajunge jocul, nu ?
merci.
da.
Mai colaborati cu THQ? :) O sa puteti sa aduceti in septembrie Darksiders Hellbook Edition PC?
http://i715.photobucket.com/albums/w...darksiders.jpg
Am o precomanda la SC2 collectors edition din 11/06/2010 si nu m-a contactat nimeni pana acum pentru a confirma comanda.
salut - o sa aduceti jocul R.U.S.E. pentru PS3 ? daca da, cand o sa il bagati la precomanda, se va lansa pe 17 septembrie daca nu ma insel. Multumesc
Nu colaboram cu Ubisoft in acest moment, nu stiu daca vom aduce.
Veti aduce Halo Reach?
Da, dar nu cred ca vom aduce editiile de colectie.
macar acel bundle cu xbox slim, ar fi excelent daca l-ati aduce (bineinteles, daca va exista versiunea pentru europa).
Si probabil daca e sa contina vreun cod de DLC cum era Alan Wake - o sa lipseasca nu :D?
Cum a zis cineva acum cateva pagini in urma, daca e distribuit de MS si e de la Gameshop...
Eh, sunt eu nesuferit, dar poate reusiti sa rezolvati situatia asta. Sunteti in postura de a avea o influenta asupra MS, poate-poate inteleg ca si in Romania folosim Xbox Live, fie ca le place sau nu. Poate introduc si regiunea magica "Romania" in serviciul lor.