Buna seara,
Am facut precomanda la 2 bucati de Mafia 2 pt PC, iar acum m-am gandit ca o bucata sa fie pentru X360. Pot da comanda alta comanda care sa contina o bucata de X360 si una de PC? Cum pot sa fac sa-mi anulez cealalta comanda?
Va multumesc!
Buna seara,
Am facut precomanda la 2 bucati de Mafia 2 pt PC, iar acum m-am gandit ca o bucata sa fie pentru X360. Pot da comanda alta comanda care sa contina o bucata de X360 si una de PC? Cum pot sa fac sa-mi anulez cealalta comanda?
Va multumesc!
Pai vad ca pe saptamana trecuta, pe 4, mi-a raspuns. Weird..
Păi acolo a zis că RĂSUNDE MAI RAR nu DELOC. E diferență :)
Oricum NU CONTEAZĂ! muahah
Răzvan, mai aveți pe stoc acest joc?
Thanks! :)
...am dat comandă să vedem :p (sper să primesc telefon azi :-SS). Merci de info.
---------- Post added 10-08-2010 at 12:55 PM ----------
Am rezolvat acum 5 minute! Wooooo! :-B
Nu se pot ridica personal de la sediul vostru jocurile ?
Asa daca se mai adauga 20 ron la fiecare comanda(pentru Bucuresti ma refer) nu prea e rentabil deloc.
Daca as fi venit cu taxiul la sediul vostru sa ridic un joc m-ar fi costat sub 20 ron dus-intors.
Cum comandAsa scrie pe site-ul lor...Quote:
Produsele NU se pot ridica direct de la sediu, livrarea se poate face doar prin curier.
Esti sigur ? Ei nu au jocurile la sediu , ci la depozit , care din cate stiu e in Judetul Giurgiu . Plus ca nu procedezi corect . Intai de toate te autentifici . Dupa ce te-ai autentificat , adaugi in cos ce jocuri vrei . Cand apesi Cosul meu , ai o casuta mai jos unde poti baga codul de pe prima pagina de pe acest forum . E un banner in partea stanga ! Si ai transport gratis si la unele jocuri si o reducere de 15 % !
degeaba au sediul in bucuresti ca jocurile nu se afla la sediu. mie mi-au venit majoritatea jocurilor dintr-un depozit din oradea.
Bun pretul la Mafia 2 Collector's Edition. Asa da!:yes:
1. Nu se pot ridica jocuri de la sediu pentru ca nu se afla la sediu. Se trimit doar prin curier. Nu platesti transport pentru comenzi peste 189,9 lei sau daca introduci codul de membru sau codul de pe acest site.
2. Pretul la Mafia 2 va creste de maine, so hurry up :)
Deja am facut pre-order, e totul ok.
Parca era o regula aici pe site .. sa nu se comercializeze jocuri cu preturi peste limita bunului simt .. la voi pe site aveti niste preturi mult prea mari , mai mari si ca in carrefoul , media galaxy etc .. ex infamous , killzone 2 si multe altele , fara suparare.
Gameshop distribuie jocurile magazinelor enumerate mai sus, iar la preturi... au avut oferte extraordinare ( MW2 Prestige la 250ron, alte jocuri la preturi foarte mici).
imi poti spune cand va fii halo reach la precomanda si ce pret va avea
Multumesc anticipat;)
De ce s-a scumpit Mafia 2 ?
Aveam de gand sa dau precomanda azi-maine dupa ce jucam demo-ul sa vad cum e. Nu mai putea fi lasat la pretul vechi ?:|