Si raspunsul la intrebare? :(
Si raspunsul la intrebare? :(
Nu pot sa ma pronunt despre GT 5 pana cand nu il avem fizic in depozit. Sper ca asta se va intampla cu cateva zilei inainte de lansare astfel incat sa poata fi trimis la timp.
Auditore - daca te referi la X360 - va fi in stoc de azi.
---------- Post added 22-11-2010 at 11:54 AM ----------
Da, raspunsul era pentru ambele intrebari - si pret si stoc. Se verifica acum daca este in stoc si apoi se va modifica si pretul.
Pai si cand primim AC: B ?
Vad ca telefoane azi nimic, pana vineri primi jocul?
Honord - AC: B de X360 este in stoc incepand de astazi sau maine si veti primi jocul marti sau miercuri. Veti fi informat telefonic despre livrare.
Quote:
Nu pot sa ma pronunt despre GT 5 pana cand nu il avem fizic in depozit. Sper ca asta se va intampla cu cateva zilei inainte de lansare astfel incat sa poata fi trimis la timp.
E 22 azi, jocul apare pe 24. Sa ne anunti te rugam (vorbesc pt toti cei interesati) imediat ce aveti stoc
pai daca nu il au maine in stoc cred ca sunt slabe sanse sa-l vedem pana in weekend.
moment in care nu mai merita diferenta de pret :)
Jocul poate intra si joi in stoc oameni buni, si voi il veti avea pana in weekend. E abia luni azi:D
Da, referitor la GT 5 am intrebat la distrbuitor. Nu ni l-au trimis inca, deci nu putem sa livram fix pe 24. Astept un raspuns ca sa vedem cand vine in stoc si revin cu informatii despre cand se poate livra.
Check your emails mates. A inceput distribuirea codurilor pentru precomanda la AC :)
Buna ziua , cand mai aduceti kinect?
pai reorienteza-te. inca poti face precomanda la baieti.
Red Dead Redemption Undead Nightmare PS3 ajunge la timp sa stiu?
Sper ca nu intreb prostii.Razer Onza veti aduce?;;)
Am fost sunat ieri pentru AC:B D1 edition. Sper sa soseasca pe maine... ;)
GT 5 a fost confirmat de catre distribuitor. Astfel, cred ca va putea ajunge la voi pe 25.11.2010. Se va suna pe 24.11.2010.
Va fi editie balcanica sau cea standard UK?
Am primit pe mail codul pentru Bonus Pack la AC Brotherhood iar cand l-am activat am observat ca am primit Bonus Pack 1 cu The Officer + Trajan Market iar eu am cerut Bonus Pack 2 The Harlequin + The Aqueducts si am specificat asta in mailul trimis !