Da, la COD7 am avut intarzierea. Discount-ul il voi putea aplica la ACB?
Da, la COD7 am avut intarzierea. Discount-ul il voi putea aplica la ACB?
Am inteles. Multumesc.
ii apare acolo domnisoarei cand ne suna ca suntem eligibili pentru 20% din pretul de pe factura de la cod7?
cum se procedeaza mai exact?
1. Suna colega mea: Buna ziua ati facut precomanda pentru jocul X, este in stoc, vi-l putem trimite
2. Dumneavoastra: Da, buna ziua, am luat COD 7 si am asteptat sa il primesc, am 20% reducere.
3. Colega mea: Da, desigur, sa verificam factura, aveti Y lei achitati la COD 7, asadar reducerea este 20% din Y. Aplicam reducerea la acest produs X pentru care v-am sunat acum, ok ?
4. Ok.
:)
1. Suna de la gameshop: Buna ziua ati facut precomanda pentru jocul X, este in stoc, vi-l putem trimite
2. Eu: Pai da, buna ziua, am luat COD 7 si am asteptat de m-a luat naiba in ziua respectiva sa il primesc, am 20% reducere, ca de nu vin la tine cu OPC, RPC, DIICOT, INCOT, samd...
3. Gameshop: Da, desigur, sa verificam factura, aveti Y lei achitati la COD 7, asadar reducerea este 20% din Y. Aplicam reducerea la acest produs X pentru care v-am sunat acum, ok ?
4. NUUUUU, Nu este deloc ok!
:)):)):)):))
*acest post este un pamflet si trebuie tratat ca atare.
RvsS - i love you!:x
Haha, foarte tare. DIICOT :))
N-ai scris bine! :(
Așa.Quote:
1. Suna de la gameshop: Buna ziua ati facut precomanda pentru jocul X, este in stoc, vi-l putem trimite
2. Eu: Pai da, buna ziua, am luat COD 7 si am asteptat de m-a luat naiba in ziua respectiva sa il primesc, am 20% reducere, ca de nu vin la tine cu OPC, RPC, DIICOT, INCOT, samd... + sida
3. Gameshop: Da, desigur, sa verificam factura, aveti Y lei achitati la COD 7, asadar reducerea este 20% din Y. Aplicam reducerea la acest produs X pentru care v-am sunat acum, ok ?
4. NUUUUU, Nu este deloc ok!
:)):)):)):))
*acest post este un pamflet si trebuie tratat ca atare.
RvsS - i love you!:x
*p.s.
I love RvsS 2 :)
Auch...
RvsS cand vom avea un raspuns pentru Gran Turismo 5 ca mai sunt cateva zile,e pe cale sa apara!
Multumesc,(cand vom avea o confirmare?)
Am pus intrebarea, astept un raspuns. Imi pare rau, dar pana nu am raspunsul nu pot sa estimez cand voi avea raspunsul :) E un cerc vicios.
eu tot astept codexu la asasin... imi e sa nu ma sune pt confirmarea la auditore inainte sa bagati codexu pe site :(
AC ajunge la noi vineri?:)
Hmm, dar daca n-am avut precomanda la COD 7, si nici macar nu l-am cumparat, dar am fost solidar cu colegii mei forumisti si ofensat de aceasta intarziere majora, ce reducere primesc? :D
NFS HP PC si console, ajunge vineri ? Mai sunt curele cu EA in stoc ? lol
Salutare, te rog posteaza cand veti fi terminat cu trimisul costumelor de avatar pe e-mail. Merci. Tot scriu pentru ca mai am doi "copchii" care ma tot intreaba "are we there yet? are we there yet?"