Lansarea la Driver SF in RO va fi ca in restul lumii (02.09)? Multumesc.
Lansarea la Driver SF in RO va fi ca in restul lumii (02.09)? Multumesc.
apbaciu - nu cred ca vom putea aduce editii de colectie, vom vedea daca putem aduce editia standard.
---------- Post added 08-08-2011 at 10:10 AM ----------
Ma_Plictisesti™
- da.
@ Razvan, multumesc! yay! vin sa-mi iaumasinuta, tab-ul :> Daca o sa fie asa cum
Cum e asta cu 'membru al clubului'? Cum poti deveni?
Ceva informatii legate de Gears 3? Se apropie data lansarii ...
Oaau ce oferte bune sunt daca esti membru, trebuie sa cumpar neaparat un joc de 280 lei :))
LE: Nu cresteti pretul cu 10 lei la Driver San Francisco CE pentru PC ? Ca nu vreau versiunea de console :((
Salut Razvan.Urmeaza sa comand asta : Pagina Produsului
Intrebarea mea este...codurile vor sosi prin email sau vor fi in carcasa jocului ?
Foarte probabil vor fi in carcasa.
---------- Post added 11-08-2011 at 12:10 AM ----------
Club GameShop.ro sau codul de pe prima pagina a acestui site.
---------- Post added 11-08-2011 at 12:14 AM ----------
Deocamdata nu, revin cand am informatii.
Scuze ca pun o intrebare tampita dar nu inteleg: Voi tot vorbiti despre promotii daca esti in club....Dar cum intru...Adica eu am cartela si acum ce fac? pt ca daca o bag la comanda nu vad care sunt acele ''PROMOŢII speciale exclusive pentru membrii Clubului GameShop.ro!''
Multumesc anticipat.
Chiar in acest moment nu sunt promotii exclusive pe site pentru membri, ai acces la preturile exclusive la majoritatea produselor si transport gratuit.
Noul site este in lucru si progreseaza bine si vom incerca sa implementam si un sistem prin care unele promotii pot fi accesate doar de membri.
Am facut pre-comanda la Deus Ex Human Revolution pentru PC. Care sunt sansele sa il primesc in ziua lansarii ?
Nu mi-ai raspuns, si nici nu am fost sunat de catre cineva de la gameshop pentru a confirma pre-comanda.
Pe Gameshop la comanda de FIFA 12 e varianta de Europa (zona 2) , se poate comanda si varianta de USA (zona 1)? Am ID de Statele Unite si nu vreau sa patesc si cu 12 ce am patit cu 11 cu online pass-ul.
TheKingOfHate - vei fi sunat cu cateva zile inainte de lansare.
romey - nu, doar Europa.
Daca cumva nu putem raspunde din diverse motive se anuleaza precomanda?
Nu ti se pare normal ? Stiu ca suna de cateva ori, daca nu raspunzi, asta este. Oricum, poti suna tu.
psypc2 - nu se anuleaza, ramane in stand by. Nu o trimitem, dar daca ne vei suna inapoi o vom trimite.
---------- Post added 16-08-2011 at 01:54 PM ----------
Tricouri gratis pentru orice achizitie de Batman Arkham Asylum.