Cand vor fi expediate copiile Deus Ex: Human Revolution catre cei care au facut precomenzi?
Cand vor fi expediate copiile Deus Ex: Human Revolution catre cei care au facut precomenzi?
cu gears 3 cum răm�ne?
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Nu se poate face precomanda cu cardul. Se poate plati cu cardul din momentul in care jocul va fi disponibil, din ziua lansarii. Pentru precomenzi se poate plati cash la livrare.
---------- Post added 22-08-2011 at 05:36 PM ----------
Cel mai probabil joi.
Cand incepeti sa sunati pentru DE:HR ?
Salut rvs!Am facut acum o precomanda la Deus Ex Augmented Ed.Crezi ca mai am sanse sa prind o bucata?Si daca ajunge la mine in data de 26,fiind din Brasov...mersi!
taz@ - da la ambele intrebari.
@RvsS: vacanta placuta! :)
Cand vom fi contactati pentru a confirma precomenziile la Deus Ex: Human Revolution?
A spus Razvan mai sus :Quote:
Pana pe 30.08 sunt in concediu, voi raspunde cu intarziere, in pricipiu de marti-miercuri.
Si asa nu mai conteaza ca am fost contactat acum 15 minute ca sa confirm precomanda. :D
Varianta editiei de colectie a Deus Ex pt PS3 a fost cumva acum ceva timp si mai ieftina decat 399 de lei? Pagina Produsului
Din cate stiu eu editiile de colectie nu s-au ieftinit deloc de cand sunt pe site.
Va fi pastrat acelasi pret pt varianta de PC pana Luni ?
69.90 Lei ?
Deus Ex HR
Metal Gear Solid HD Collection o sa aduceti ?
Sub ce forma o sa primim bonusul la Deus Ex: Human Revolution?
Nu am gasit unde pot introduce datele pentru factura, diferit de adresa de livrare. Am pus datele firmei la Detalii Suplimentare, sper ca nu este o problema.
ffocus - te rog mentioneaza acest aspect si la telefon, cand vei fi contactat pentru confirmare.