Vorbeste cu caine_rau ca iti explica el cum se joaca cu Drellu,ca a terminat goldul cu el...,daca nu reusesti incearca un salarian infiltrator ca e f usor cu el,puneti un black widow si rupe tot8-X
Printable View
Vorbeste cu caine_rau ca iti explica el cum se joaca cu Drellu,ca a terminat goldul cu el...,daca nu reusesti incearca un salarian infiltrator ca e f usor cu el,puneti un black widow si rupe tot8-X
Mass Effect 3: Earth (Multiplayer DLC)
http://www.youtube.com/watch?v=3bkKP...ature=youtu.be
Prea awesome noile caractere:gun:
New difficulty.Poi daca Gold e aiurea rau , apoi aici:-SS
Iti da caracterele direct sau e tot bull****?
Logic că din pachete obţii personajele, de ce credeţi că sunt free dlc-urile...
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e using Tapatalk 2
E deaia m-am si lasat de el,tb sa joci o saptamana zilnic ca sa deblochezi niste amarate de caractere si arme care cica-s "free",pai daca is free damile sa le folosesc nu ma obliga sa joc ca bezmeticul seara de seara in speranta ca poate deblochez si eu un caracter nou,ia mai dai in p***a masii.:no:
Patru Premium Spectre Pack si NIMIC nou... macar am deblocat Kishock Harpoon Rifle (lvl II chiar)...
Pai sunt free, dar sunt locked ;;), cine vrea fast, da bani, cine joaca mult, strange pentru momente de-astea cateva milioane si daca are noroc poate debloca tot, cine joaca mai rar, sta si se uita pana deblocheaza macar cate ceva nou (aka eu). Pana la urma nu avem de ce plange ca nu ne dau tot de la inceput, ca asa ar putea sa zica scurt 10 dollars per dlc si sa vedem atunci cati dintre noi vor cumpara...:>
//bine, acum vorba unuia de pe bioware forum, ar putea sa puna si optiune sa cumperi instant tot cu bani, dar sunt smecheri, ca de pe urma unora fac mai multi bani in formula actuala :evil:
Sunt de acord cu GODZYLLA.Poi asa trebuia sa ceara vreo 8 lire pe fiecare dlc nou si apoi dadea free.Io joc de aproape 2 sapt mp la el si chiar imi place.Ma deranjeaza putin chestia cu unlock , da nah.Cand ma voi plictisi de el , il vand si gata.Numai dupa ce fac 100% jocul:evil:
---------- Post added 18-07-2012 at 07:58 PM ----------
Am nevoie de 3 coechipieri pentru MP Gold maps pe PS3.Any help?:)
Mass Effect - Past, Present and Future
http://www.youtube.com/watch?v=lelL9FMVwCk
Normal man.Vreau sa joc cu coechipieri care stiu sa stea in echipa , pentru ca pe gold nu e gluma.Daca vrei sa joci gold , trebuie sa ai upgradat un caracter macar la level 17-18.Iti recomand Infiltrator.Altfel te ciuruiesc aia.Am patito si eu.Oricum baga psn id : boghy0205.
In continuare am nevoie de coechipieri pentru a face Unwavering.Please help[-O<:)>-
Daca imi zici tu cum faci gold cu caracter de lvl 1 , u're a GOD.
Io am intrat aseara cu lvl 15 Quarian Infiltrator pe Gold si mai departe de wave 8 nu am trecut:(Din pacate nici pana acum nu am dat de un black widow , de un Krogan sentinel sau Salarian Infiltrator.Si am dat promote to galaxy la 4 caractere si mai am vreo 7 caractere intre lvl 8 si lvl 17.
Pai promote oricum dai la clase, care sunt in numar de 6 :P Vorbim despre solo la gold cu lvl 1, sau cu echipa? (au facut ei solo si Platinum fix cand a aparut pe Xbox Live Earth DLC). Btw, pe PC nu joaca nimeni??!
Si daca sunt in numar de 6 ce:))?Io am 2 caractere la Infiltrator Quarian si Geth:DTu la fiecare clasa joci doar cu unul din ele?
Pai poti juca cu toate, nu la aia ma refeream, ci la faptul ca promote dai o data per clasa, nu per personaj (din postul tau asa s-ar putea intelege, in fine, detalii :P). E, pai asa da, ca parca am prins si eu o data pe cineva cu lvl 1 pe gold, dar daca esti jucator bun si ai restul echipei care sa te ajute eu zic ca e ok. Solo am incercat si eu pe dificultate mai mica, dar meh, la misto asa, ca nu "le am" precum altii (poate ca daca as juca mai des, nu din ce in ce mai rar si decat la operatiuni as mai creste in skill :))).
(Ba ce rai sunteti, numai PS3 aveti, PC nema...:evil:)
//N-am cu ce, momentan raman la Xbox :P
Cumpara PS3 man si jucam co op la el:D:evil:
---------- Post added 21-07-2012 at 12:08 AM ----------
Special Operations in the Systems Alliance | BioWare Blog