viezure: "Dude", cred tu vorbesti de altceva... N-a zis nimeni de action figures/statues/props de zeci/sute de mii de dolari care sa fi fost in serie. Daca tu-ti imaginezi ca ar exista o astfel de serie... treaba ta. Mi-ai cerut niste exemple cu figurine scumpe, ti-am dat (desi probabil puteai sa folosesti google instead). Normal ca sunt raritati... unele unicate and so on. Ce-ai vrea, sa-ti scoata tie special Hot Toys o serie de figurine de 100.000 USD bucata ? :D
In al doilea rand... nu inteleg ce tot compari statuetele Sideshow si figurinele Neca/McFarlane. E ca si cand ai compara mere cu pere. Eu vorbeam strict de calitate si de modul in care sunt realizate (plus imaginatia, la care McFarlane exceleaza). Crede-ma ca desi tin la toate cele vreo 200-300 de figurine, prefer oricand sa admir micile detalii de la vreuna din vechile serii Spawn (care te lasa masca), decat sa ma plictisesc cu figurinele de la Sideshow (care pentru mine sunt niste papusi imbracate in material din real life). Nu zic nu, sunt ok calitativ, dar nu merita sub nicio forma diferenta de pret (de cel putin 5-6 ori mai mare).
ocy: daca din ce are mai bun Kotobukiya tot ce ai gasit bun este Hard Hero si consideri ca McFarlane sunt low end... atunci no comment. Cred ca ai putea fi primul dintre cei care mai imi "viziteaza" colectia si care ar sta, s-ar uita, si ar zice "Bai, ce low end sunt". Dar e ok. Trebuie sa fie si o exceptie care sa confirme regula :)
viezure: am vazut ca ai un Terminator Salvation head prin colectie. De cine e facut si cat ai dat pe el ? Poti sa faci ceva poze cu niset close-ups si da niste marimi reale ? Thx in advance !