Yeah, well...e facuta cu telefonu' :D O iau pe urmele lui Monky din pacate :( Nu mai am unde sa le pun. Si partea nasoala e ca a aparut Batcave-ul si ma bate un MARE gand sa o iau, dar e extrem de mare si nu am unde sa o pun :(((
Printable View
Yeah, well...e facuta cu telefonu' :D O iau pe urmele lui Monky din pacate :( Nu mai am unde sa le pun. Si partea nasoala e ca a aparut Batcave-ul si ma bate un MARE gand sa o iau, dar e extrem de mare si nu am unde sa o pun :(((
hehe :D asa mai da.. EL E! altfel stam de vorba acum.
Si dupa nenumarate injurii la adresa japonezilor ca nu stiu sa faca o carte de sintructiuni decat in japoneza, plus faptul ca au pus semnele "+" si "-" invers, va ofer...
More pics...
Ala este BatCraciun?
Pozele sunt facute cu telefonul. Si sincer, prefer sa am un telefon la care sa pot vorbi, deoarece pentru asta il iau. Am si camera, dar mi-e lene sa o iau, deschid, facut poze, conectat si apoi impachetat la loc.
Plus de asta, pasiunea mea sunt jucariile, nu camera sau telefoanele. Cui ii palc pozele, bine, cui nu, sunt alte thread-uri pe forum ce sunt sigur ca au chestii MULT mai interesante decat ce am eu.
AngelCrying, nu cred ca iti inteleg remarca...uita-te la filmul Batman Forever :)
http://www.youtube.com/watch?v=vwoWtJg135s
Daca asta consideri a fi "BatCraciun", atunci de aceasta ce mai zici... ?
http://www.youtube.com/watch?v=0m3fN6hFiDA
3A Toys Metal Gear Rex
Amazing !
Ultimele 4 aparitii. Imi cer scuze pentru imaginile oficiale, dar dupa ce am facut fotografii cu aparatul meu, le-am dat Delete la toate. Trebuie sa investesc intr-un DSLR ca nu mai tine.
Iar animam threadul cu o mini-serie dedicata eroilor din Halo: Reach.
(Nu trece o pagina fara sa posteze GreyhounD asta...)
Greyhound, chiar in paginile trecute a postat cineva setul asta. Daca nu ma insel si-l cumparase. Tin minte ca diorama era pe gresie in poze lol
Pai eu tot ce am postat sunt poze din colectia proprie, sau daca a fost deja postat un AF nu mai avem dreptul de a-l pune si pe a-l nostru in ipostaze surprinse de noi? ;;)
Ah nu, doar faceam o observatie. Chill lol
am decis sa expun si eu colectia mea lego batman :pedobear:
batmobile
two face's gotham city bank truck
batwing
jokecopter
una dintre editiile collectors ale filmului Dark Knight
si restul (am facut mai multe dar cred ca sunt suficiente sa isi faca lumea o idee)
Ce dragute sunt. ^_^, ... Am avut si eu foarte mult lego cand eram mica.
foarte tari, sekhmet ! respectele mele !!! cum spuneam mai sus, ma gandeam sa iau batcave-ul din batman forever si sa-l umplu cu toy line-ul batmobile, batwing si batboat din batman forever de la kenner, dar mai intai tre sa fac spatiu :P
spune-mi, te rog, cate ceva despre SEul TDK cu Batpod. eu am versiunea cu masca. ma gandeam sa il iau si pe asta, dar nu stiam multe chestii despre batpod. merita banii ? din ce material e batpodul ? cum e detaliul pe el ?
Poate asta te ajuta:
Hot Toys 1/6 Tumbler/Batpod Batman - Page 548 - Sideshow Freaks
Nu ma ajuta. Eu vorbeam e batpod-ul din DVDul SPecial Edition, care e pe piata la 120 lei. Ceea ce imi arati tu e Batpod-ul Hot Toys, ce este de vreo 10 ori mai mare si costa undeva pe la 400 $ lol
Dar oricum, multumesc de link. Aveam nevoie de ceva care sa-mi deschida ochii in dimineata asta !