Moaaaama, oare cand se va hotara "cineva" sa il vanda pe Wolverine :( Pe Sideshow e pe waitlist, iar pe ebay sunt numai fake-uri :((
Printable View
Moaaaama, oare cand se va hotara "cineva" sa il vanda pe Wolverine :( Pe Sideshow e pe waitlist, iar pe ebay sunt numai fake-uri :((
Answer: never. Ori de la 400$ in sus. Ori cand o sa scoata HT un alt wolvie (lucru perfect posibil si fezabil).
Nope. Pe Sideshow e pe waitlist, iar waitlist poate bine emrsi sa anuleze oricand. Iar Wolvie e sold out de foarte mult timp. Alea la 400 sunt fake-uri. Au anuntat pana si HT pe forumul lor si au aparut anunturi si pe eBay cu tot cu iamgini comparative intre Wolverine original si cel fake. Deasemeena au zis sa nu se cumpere de la oricine vinde din Hong KOng, si culmea TOTI vand din Hong Kong :D
Baros, sunt la curent. Waitlistul e egal 0. Wolvie stiu ca e sold out de foarte mult timp. Stiu fake-urile noi aparute, si alea nu se vand cu 400$. HT nu e proasta, o sa vezi ca o sa lanseze intr-un anumit viitor un alt wolverine, probabil cand o sa apara urmatorul film din serie.
Adica in 2013. Tare...
Revin cu un update la colectia mea :D
Foarte tare, iPaul ! Imi palce detaliul pe Jason. Am vrut sa imi iau bust-ul de Terminator de la Hot TOys, dar pana la urma am renuntat :D
Cat te-a costat terminatorul Paul?
Dark Link Statue Shipping Next Week! - News - www.GameInformer.com
$500 cu totul ,l-am prins la un pret bun pe eBay :D
Pune-i mah fesu' de voievod. Ce umbli cu arogantza aia de cashcheta ? :))
vai, e huge :O
Salutare !
Are cineva la vanzare af-ul Hot Toys - John Connor (MMS95) ?
Doar pentru cunoscatori: Buy a gold cartridge figure because they are cool -Destructoid !
Your friendly neighborhood spidermanhttp://www.pixeljoint.com/files/icons/spider_man.gif
Salutare !
Are cineva idee cand apar Captain America, Jack Sparrow si Batman/Joker '89 by Hot Toys ?
Captain America - NOvember 2011
Jack Sparrow - October 2011
Batman/Joker - primul sfert al lui 2012 (ianuarie-martie)
Ca o nota aditionala, era de ajuns sa intri pe website-ul oficial (Sideshow Collectibles) si sa cauti fiecare produs, si ai fi vzut scris MARE "Release date".
ThX for the info !
Daca eram in cunostinta de cauza si vedeam scrisul acela MARE, nu mai intrebam !
Lasa ca l-am vazut eu pentru tine. Oricum, succes !