Totoro
Printable View
Pt. pastionati:
Fanii Batman nu trebuie sa rateze seria noua de la DC Comics (DC Collectibles - seria Greg Capullo), care ar trebui sa ajunga pe piata intre 30 Mai si 30 Iunie. Mai ales ca figurinele vor avea un pret decent (25$ fiecare).
Each figure retails for $24.95, with Batman and Talon becoming available on May 30, and Nightwing and Riddler on June 30.
Disponibil din 26 Mai 2014: Tyrion din Game of Thrones. Din pacate pretul e cam prohibitiv (130$). Mai multe detalii aici.
Disponibil deja pentru comanda: Nathan Drake Sixth Scale Figure by Sideshow Collectibles. Pret lejer "de vara": 159.99$
Sursa: Nathan Drake | Sideshow Collectibles
Eram foarte entuziasmat de figurina asta (inca sunt intr-o oarecare masura...) pana am vazut niste poze de unboxing...that face... :(
Nu pare cam umflatel?
Foarte wtf :))
wait, wait
is he this guy?
https://lh3.googleusercontent.com/-l...ffUk/photo.jpg
or this guy?
http://img2.wikia.nocookie.net/__cb2...Adam_Pally.jpg
Toate figurinele amiibo arata grozav. Sper ca vor arata asa si cele produse in masă.
Si au confirmat ca vor vosta undeva pe la 10-15$ bucata. N-am de gand sa le iau pe toate dar cateva imi fac cu ochiul :) .
In sfarsit mi-a facut putin timp si am terminat Scopedog - Red Shoulder - Custom.
1 more pic + next project. :)
Eh, acum sa va vad. Care are "curajul" sa se bage la asa ceva: Kerrigan Queen of Blades (detalii aici)?
Costa "doar" $379.99 si e deja disponibila la preorder.
-hint dragi colectionari
Metal Gear Rising: Revengeance Limited Edition Xbox 360 | ALTEX
-contine figurina cu Raiden, de la Play Arts Kay, de aprox 30 cm, cu suport transparent. mi l-am luat zilele trecute, cadou...de sarbatori :>
mi se pare chilipir la banii astia si jocul dar mai ales figurina
cam asa arata
stoc epuizat la Altex. a mai ramas aici
MEDIA GALAXY | Metal Gear Rising: Revengeance Limited Edition Xbox 360
Thread-ul asta a fost principalul motiv pt care mi-am facut cont pe consolegames. L-am citit si rascitit de multe ori si incet incet m-a prins si pe mine "microbul" colectionatului de figurine. In speranta ca nu veti da uitarii acest thread si ca veti mai posta poze cu figurinele/statuele din colectiile voastre...postez si eu aici cateva poze "proaspete" cu una din statuetele mele preferate: Statueta 1/6 scale Yamato "The Ritual" dupa un art-concept Luis Royo editie limitata. Enjoy!
Part 2:
uau, arata super tare
daca era doar poza cu spatele as fi crezut ca e adevarata
Asta e si impresia mea. Nu cred ca am vazut alta statueta pvc care sa fie asa de bine realizata. Din acest motiv (plus altele:%%) ramane preferata mea :D