Hmmm interesant. Nu cred ca le scot la marime prea mare, dar merita sa le vad. Multam !
Printable View
Hmmm interesant. Nu cred ca le scot la marime prea mare, dar merita sa le vad. Multam !
Uite, ca facusem eu o poza pentru fratimiu. Nu e asa mare, dar ceva de app 10cm cred ca scoti.
Exista imprimante 3D de 2-300$ (MakiBox, Printrbot, etc.). Unii chiar vor sa scoata imprimanta (si scanner) 3D la 100$. Preorder aici. Si sunt de-abia la prima generatie... cu toate acestea altii au reusit sa printeze aproape toate componentele unei masini. Deci sunt suficient de ok pentru figurine.
ok. imprimanta ca imprimanta....dar cat costa incarcarea la ea, are careva idee?
Depinde de imprimanta. De exp. in cazul celor care folosesc PLA Filament (cum ar fi Printrbot), costa cam 19$ 500g si 30$ 1Kg. Vezi aici. Cu siguranta gasesti si mai ieftin...
ar fi acceptabil incarcarea.
ultimele achizitii: RE/100: MSN04II Nightingale si noua serie Star Wars de la Bandai: X Wing si TIE Advance
Si varianta finala la Sinanju. :D
Nightingale completed. :x
Whoa, cred ca arata si mai amazing acum vitrina de gundam :)
TIE Advanced 1/72 scale, arata chiar bine pentru pretul kit-ului.
acele LAZORS :)
Cateva figurine pe stoc la Altex (in caz ca nu stiati, aduc si asa ceva):
Figurina Assassin's Creed Series 2 - Adewale - 69,90 RON
Figurina Assassin's Creed Unity: Arno - Asasinul neinfricat - 179,90 RON
Figurina Far Cry 4 Pagan Min King of Kyrat - 179,90 RON
Figurina DC Comics - Batman Arkham City ARTFX + - 239,90 RON
Figurina Legend of Zelda: Twilight Princess - Ganondorf - 349,90 RON
Marvel a batut palma cu Square Enix si le-a dat acestora mana libera in a-l reimagina pe Iron Man. Prin urmare, iata ce a iesit: Square Enix Reimagines Iron Man with this New Collectible | News | Marvel.com.
Sideshow tocmai ce a lansat o noua figurina din universul Starcraft 2: Raynor. Pentru 500$ poate fi a voastra: Starcraft Raynor Sixth Scale Figure by Sideshow Collectibles | Sideshow Collectibles. :D
Asta da "figurina" nene...
https://youtu.be/22hp-WBoTTc
Quote:
You can make your own pyramid hologram or even buy an iPad projector for all your own litle Hatsune Miku, but according to ZW Design's Facebook, they're planning on selling their product "soon."
loot update :x
LE: MC l-am luat din Japonia, cam 770 lei.
Spune repede cat a fost Master Chief, si de unde? :D
Gata si TIE Fighter. :jedi:
Cuvintele sunt de prisos maestre!