Originally Posted by MonkY
Sideshow si Hot Toys fac niste rahaturi de peste 200 USD pe care nu le-as lua nici daca mi le-ar da gratuit
1. McFarlane - high end / pret super ok - Nota 10 la constructie
6. Sideshow - medium / pret exagerat de mare - nota 6 la constructie, nota 5 la detalii si 8 la materialele
nota 20 in poze si render-uri... si care in real life erau niste amarate de papusi cu ceva mai multe detalii.
cele care au incheieturi mobile vizibile sunt chiar jenante. As fi preferat sa fie fixe decat sa se vada "puppeteer joints"
Nici sa nu ma provoci sa vorbim despre Star Wars props si alte nebunii in marime naturala... ca ajungem si la milioane de dolari
Eu vorbeam strict de calitate si de modul in care sunt realizate (plus imaginatia, la care McFarlane exceleaza)
decat sa ma plictisesc cu figurinele de la Sideshow (care pentru mine sunt niste papusi imbracate in material din real life)
fara suparare, dar raman la parerea mea, ca n-ai vazut suficiente AF-uri de la McFarlane
Acum mi-e clar. Voi cumparati si comparati figurinele in functie de pret
Si dupa ce donez tot promit ca ma apuc sa caut capete de figurine (cu "likeness licential" ofcourse) si o sa-mi cumpar papusi Barbie si Ken pe care sa pun capetele respective
Apropos, trebuie sa cumpar capete mai scumpe de 200 USD ca sa fie considerate high-end, sau... se considera 200 USD cu tot cu restul corpului ? Ca nu stiu, n-am cumparat niciodata membre si organe de figurine...
Ah, si sa-mi spuneti va rog, gasesc undeva un tester care sa-mi detecteze daca sunt din "cheap plastic" sau "high-end plastic" ?
ar pe Skywalker il pun sa se sinucida intr-un mod violent, cu o pancarta pe care sa scrie "I'm too cheap" si gata. Problem solved.
Stiu, ale mele sunt d-alea "low end"... but i don't care. It's my lion